Ηλεία

Ηλεία: Ένας αιφνίδιος θάνατος, μια…εξαφάνιση και διάρρηξη με «λεία» 10.000 ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε χθες το πρωί στον οικισμό Βυτινέικα Νεοχωρίου Κυλλήνης, από τον γιο της, μια 78χρονη γυναίκα. Η ηλικιωμένη ζούσε μόνη της και χθες το πρωί, γειτονικά πρόσωπα ήταν αυτά που ενημέρωσαν τον γιο της για το γεγονός ότι δεν την είχαν δει τις τελευταίες ημέρες. Ο ίδιος εντόπισε την άτυχη μητέρα του πεσμένη στην αυλή του σπιτιού, σε κατάσταση σήψης. Τα αίτια αλλά και ο χρόνος θανάτου θα αποσαφηνιστούν από την νεκροψία – νεκροτρομή που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Στην άλλη άκρη του Νομού, χθες το πρωί, στο Μπισχινόκαμπο Ζαχάρως, μια 58χρονη γυναίκα διαπίστωνε ότι άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν το παράθυρο του μπάνιου του σπιτιού, μπήκαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα μεγάλης συναισθηματικής αξίας, με την χρηματική αξία τους να υπολογίζεται στο ποσό των 10.000 ευρώ. Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν και το ποσό των 400 ευρώ.

Αίσιο τέλος είχε η μικρή…περιπέτεια ενός 85χρονου από την Αθήνα, που ξεκίνησε από τη Βροχίτσα για μια βόλτα με το αυτοκίνητό του και χάθηκε. Για την απουσία του, ενημέρωσαν την Αστυνομία, λόγω και του γεγονότος ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, οι συγγενείς του στους οποίους φιλοξενείται. Ο 85χρονος εντοπίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στο δρόμο μεταξύ Βροχίτσας – Κορυφής, καλά στην υγεία του, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς ότι το αυτοκίνητό του υπέστη βλάβη και γι’ αυτό, περπατώντας έχασε τον προσανατολισμό του.

Εξάλλου, το απόγευμα της Κυριακής, συνελήφθη, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 31χρονος άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ρόδου, για κλοπή.

Όλη η επικαιρότητα