Ηλεία

Ηλεία: Με επιτυχία η συμμετοχή της “Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ” στην έκθεση Infacoma 2018

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της “Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ” στην Διεθνή Έκθεση Infacoma 2018, που διεξήχθη μεταξύ 9-12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, στην Αττική.

Η έκθεση διοργανώθηκε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδο, καθώς συμπίπτει με την έναρξη εφαρμογής του προγράμματος “Εξοικονομώ ΙΙ”. Είχε υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ και το επίπεδο των επισκεπτών ήταν αξιόλογο τόσο από ιδιώτες όσο κυρίως, από επαγγελματίες (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικές, κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες του κλάδου, εταιρείες εμπορίου οικοδομικών υλικών και ξυλείας), από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρείας, που την φέρνουν στην κορυφή της ποιότητας σε όλη την Ελλάδα, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπήρξε γύρω από τα κεραμίδια σε φυσικούς χρωματισμούς με γραπτή εγγύηση αντοχής, και τα νέα τούβλα με αυξημένες θερμομονωτικές ιδιότητες («Ενεργειακό κεραμικό»).

Την εταιρεία τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί πελάτες από όλη την χώρα, που την συνεχάρησαν για την άριστη ποιότητα, την συνέπεια και την άριστη συνεργασία.

Τα προϊόντα της “Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ”, που είναι αναγνωρισμένα και επώνυμα, διατίθενται κατά ποσοστό άνω του 90% εκτός Νομού Ηλείας, συμβάλλοντας στην εισροή πόρων στην τοπική αγορά μέσω των εργαζομένων και των συνεργατών της.

Όλη η επικαιρότητα