Ηλεία

Ηλεία: 58χρονος από το Κούμανι ήπιε φυτοφάρμακο – Τον εντόπισαν συγχωριανοί του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Άγιος Ανδρέας) νοσηλεύεται ο 58χρονος από το Κούμανι της Φολόης, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκου. Το άτυχο άνδρα εντόπισαν οι συγχωριανοί του, που τον αναζητούσαν από το πρωί.

Ο 58χρονος έφυγε από το σπίτι του νωρίς το πρωί και η ηλικιωμένη μητέρα του – με την οποία ζούσε – ήταν αυτή που τον αναζήτησε, αφού είχε αρκετή ώρα να δώσει σημεία ζωής. Μια ομάδα 20 περίπου συγχωριανών του άρχισαν να τον αναζητούν, ψάχνοντας αρχικά στο κτήμα και στα πιθανά σημεία που θα μπορούσε να είχε μεταβεί, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, με τον Διοικητή Αντώνη Κούλη να μεταβαίνει στην περιοχή, ζητώντας ταυτόχρονα και τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχαίας Ολυμπίας.

Τον βρήκαν στο ρέμα

Από το Κτήμα, όπου εντόπισαν και προσωπικά του αντικείμενα, οι συγχωριανοί του ακολούθησαν τα ίχνη του στο έδαφος και έφτασαν σε ρέμα, όπου και τον εντόπισαν σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση. Η εικόνα του «μαρτυρούσε» ότι έχει καταναλώσει φυτοφάρμακο και προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, τον ανέσυραν και με το περιπολικό της Αστυνομίας ξεκίνησαν με κατεύθυνση προς τον Πύργο, προκειμένου να τον παραλάβει το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ήδη κληθεί. Όπως και έγινε. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί, έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να λάβει εξειδικευμένη φροντίδα.

Έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, ο άτυχος άνδρας, κάποιες φορές στο παρελθόν, στις κουβέντες με τους συγχωριανούς του στο καφενείο, φαινόταν απογοητευμένος και είχε υπονοήσει ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο κανείς να πιστεύει ότι θα προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Την προανάκριση για την υπόθεση, έχει αναλάβει το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας.

Όλη η επικαιρότητα