Ηλεία

Ηλεία: Σε ρεματιά κοντά στο Λούβρο εντοπίσθηκε ο 87χρονος που είχε εξαφανισθεί το πρωί της Πέμπτης στο Βασιλάκι

Ακούστε το άρθρο

Νεότερη ενημέρωση:

Νεκρός εντοπίσθηκε ο 87χρονος άνδρας που είχε χαθεί την περασμένη Πέμπτη στο Βασιλάκι. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε ρεματιά κοντά στο Λούβρο.

Πρώτη ενημέρωση:

Αγνοούμενος παρέμενε μέχρι αργά τη νύχτα της Πέμπτης ο 87χρονος από το Βασιλάκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Στις έρευνες, που ξεκίνησαν από νωρίς χθες το μεσημέρι, συμμετείχαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ αργά το βράδυ έφτασε στην περιοχή και ο σκύλος – διασώστης της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών.

Ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος του στο χωριό και καθημερινά τον επισκέπτονταν τα παιδιά του για να τον φροντίσουν και να δουν αν είναι καλά. Κι ενώ το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και έφυγε από το σπίτι ο γιος του, ο 87χρονος ήταν καλά, το πρωί της Πέμπτης δεν κατάφεραν να τον βρουν στο σπίτι, ενώ δεν έχει ούτε κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες, η απουσία του έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί, όταν δεν βγήκε να πάρει το ψωμί της ημέρας, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε πρωί.

Κινητοποίηση από Αστυνομία και Πυροσβεστική

Η οικογένειά του ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνιση του 87χρονου και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες, με τη συνδρομή και ανδρών του Π.Κ Αρχαίας Ολυμπίας, που «χτένισαν» την περιοχή, σε δύσκολες συνθήκες, λόγω της συνεχιζόμενης βροχής.

Αργά το απόγευμα οι δυνάμεις ενισχύθηκαν, και μέχρι το βράδυ βρίσκονταν στην περιοχή 15 περίπου αστυνομικοί από το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, την ΟΠΚΕ και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βαγγέλη Αναγνωστάκη, καθώς και 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα από τα Π.Κ Αρχαίας Ολυμπίας και Κρεστένων και την Π.Υ Πύργου, με τον εκτελούντα χρέη Διοικητή Π.Υ Πύργου Επιπυραγό Γιώργο Κωνσταντακόπουλο και τον Προϊστάμενο του Π.Κ Αρχαίας Ολυμπίας Επιπυραγό Αναστάσιο Κοτσώνη. Αργά το βράδυ έφτασαν στην περιοχή και δυο αξιωματικοί της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών με τον διασώστη – σκύλο «Μαξ» που συμμετείχαν στις έρευνες.

Συνεχίστηκαν τη νύχτα

Από την πρώτη στιγμή ωστόσο στις έρευνες συμμετείχαν μέλη της οικογένειας και συγγενείς από το χωριό που μετέβησαν σε πιθανές περιοχές που θα μπορούσε να βρίσκεται ο 87χρονος, χωρίς όμως αποτέλεσμα και ενώ το σκοτάδι έπεφτε η αγωνία των δικών του ανθρώπων γινόταν όλο και μεγαλύτερη.

Όλη η επικαιρότητα