Ηλεία Χριστούγεννα

Ηλεία: Οι εκδρομείς επέλεξαν ΚΤΕΛ

Ακούστε το άρθρο

Σε …Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, έχει μπει ήδη το ΚΤΕΛ Νομού Ηλείας, όπου από νωρίς, η εταιρεία έχει προβεί στο πλάνο προγραμματισμού των δρομολογίων της, για την εξυπηρέτηση όλων των εκδρομέων που θα μετακινηθούν εκείνες τις ημέρες προς τον Νομό.

Έτσι, όπως δήλωσε ο σταθμάρχης, Νίκος Βλαχαντώνης, το ΚΤΕΛ Ηλείας, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, εδώ και ημέρες τα δρομολόγια με τα οποία μπορούν οι επιβάτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα να εξυπηρετηθούν για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όπως τόνισε ο κ. Βλαχαντώνης, ο μεγάλος όγκος των εκδρομέων αναμένεται να είναι από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το πρωί για τα Χριστούγεννα, ενώ τις αντίστοιχες ημέρες (Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Δεκεμβρίου) για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Βλαχαντώνης σημείωσε ότι κατά τις παραπάνω ημερομηνίες το ΚΤΕΛ Ηλείας, έχει τοποθετήσει περισσότερα δρομολόγια με τα υπεραστικά λεωφορεία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν με ΚΤΕΛ.

Μάλιστα, ο κεντρικός σταθμάρχης του ΚΤΕΛ Ηλείας, ανακοίνωσε την λειτουργία μιας ακόμα γραμμής αστικού δρομολογίου στην Αθήνα, με νούμερο 52, με το οποίο μπορούν οι επιβάτες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα, να μετακινηθούν από τη θέση Μετρό, γραμμή 3, στάση Ελαιώνας στην Ιερά Οδό προς τον σταθμό του ΚΤΕΛ Κηφισού. Πρόκειται για ένα νέο δρομολόγιο για την γρήγορη μετακίνηση των επιβατών από την γραμμή μετρό προς τον κεντρικό σταθμό του Κηφισού, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να αποφευχθούν οι όποιες καθυστερήσεις.

«Η εταιρεία μας εδώ και πέντε ημέρες έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τα δρομολόγια στα οποία μπορούν οι επιβάτες από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα να εξυπηρετηθούν για τις εορτές των Χριστουγέννων. Όσο για τον κύριο κορμό που είναι οι μέρες κυρίως μετά την Παρασκευή στις 20 του μήνα υπάρχουν πάρα πολλά δρομολόγια τα οποία μπορούν οι επιβάτες να επιλέξουν για την μετακίνησή τους από Αθήνα και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια και από το online σύστημα που διαθέτουμε.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι υπάρχει πλέον αστικό δρομολόγιο το νούμερο 52 με το οποίο μπορούν οι επιβάτες των Αθηνών να μετακινηθούν από τη θέση Μετρό, γραμμή 3, στάση Ελαιώνας στην Ιερά Οδό και να πάνε στον Κηφισό. Είναι ένα νέο δρομολόγιο για την γρήγορη μετακίνηση των επιβατών από την γραμμή μετρό προς τον κεντρικό σταθμό του Κηφισού.

Είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για την επιστροφή των εκδρομέων και θα παρακαλέσουμε όσοι έρθουν στην πόλη μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων να έρχονται να παίρνουν τα εισιτήριά τους ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να τους εξυπηρετήσουμε άμεσα και οργανωμένα», επεσήμανε ο κ. Βλαχαντώνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της μέχρι τώρα εικόνας που έχει παρατηρηθεί, οι περισσότεροι ετεροδημότες, επιλέγουν μία από τις τρεις εορτές για να περάσουν κάποιες ημέρες μαζί με την οικογένειά τους, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ο κόσμος δεν προγραμματίζεται, είναι ανάγκες του καθενός το πώς οργανώνει τις εκδρομές του το πενθήμερο και το δεκαπενθήμερο της εορταστικής περιόδου. Θα μπορούσα να πω μάλιστα πως είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να παραμείνουν ολόκληρο το δεκαπενθήμερο στην πόλη μας, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους αφήνουν. Αυτό σημαίνει ότι οι εκδρομείς χωρίζονται θα μπορούσαμε να πούμε σε δύο μέρη. Εκείνοι που ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα και εκείνοι που ταξιδεύουν για την Πρωτοχρονιά. Βλέποντας την ζήτηση που υπάρχει θεωρώ πως θα υπάρξει ένας όγκος μετακίνησης των επιβατών από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου για τα Χριστούγεννα και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου για την Πρωτοχρονιά. Τον μεγαλύτερο όγκο θα τον δούμε από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου απόγευμα και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το πρωί. Εκεί στηριζόμαστε κι εμείς και δίνουμε βάρος ώστε να έχουμε ικανοποιητικά δρομολόγια που θα εξυπηρετήσουν όλους τους εκδρομείς που θα επιλέξουν το ΚΤΕΛ για την μετακίνησή τους. Αντίστοιχη εικόνα θα έχουμε και στις 27-28 Δεκεμβρίου για την Πρωτοχρονιά».

Όλη η επικαιρότητα