Categories: Ηλεία

Ηλεία: Οι παιχνιδολαμπάδες σε πρώτη ζήτηση

Share

Αυξημένη είναι η κίνηση στα καταστήματα παιχνιδιών και με είδη δώρων, αφού οι νονοί έχουν ήδη σπεύσει να αγοράσουν τις λαμπάδες για τα βαφτιστήρια τους. Οι διαφημιζόμενες παιχνιδολαμπάδες, βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση και φέτος, με τους νονούς να παίρνουν πλέον την «παραγγελία» ψηφιακά, με φωτογραφία στο κινητό, που αντικατέστησε το κλασικό χαρτάκι.

Οι εταιρίες, τα τελευταία χρόνια έχουν φροντίσει να «ρίξουν» αρκετά τις τιμές, διευκολύνοντας τους νονούς να ικανοποιήσουν – χωρίς δεύτερη σκέψη – την επιθυμία των βαφτιστηριών τους. ωστόσο, οι επιλογές είναι μεγάλες, δίνοντας τη δυνατότητα στους νονούς – που δεν φτάνουν στα καταστήματα με «παραγγελία» – να επιλέξουν με βάση το δικό τους γούστο. Έτσι, πάνω σε μια λαμπάδα, ή ακόμα και δίπλα, μπορεί κανείς να βρει από ένα απλό διακοσμητικό αντικείμενο, μέχρι και παιχνίδια για μικρά και…μεγάλα παιδιά.

Διαρκώς αυξανόμενο όμως είναι το ενδιαφέρον και για τις χειροποίητες λαμπάδες, φτιαγμένες με μεράκι και πολύ γούστο,  οι οποίες είναι μοναδικές. Η χειροποίητη λαμπάδα, επιλέγεται κυρίως για μεγαλύτερα παιδιά – μεταξύ 12 με 16 ετών – αλλά και από τους ενήλικες, είτε για τον εαυτό τους, είτε για το ταίρι τους.

Όσο για τις τιμές, σε όλες τις περιπτώσεις, παραμένουν σταθερά χαμηλές τα τελευταία χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν αυτό που θέλουν χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παράλληλα, σε πολλά καταστήματα υπάρχουν και διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία οι καταναλωτές επιλέγουν για να δημιουργήσουν εικόνα γιορτινή στα σπίτια ή στους επαγγελματικούς τους χώρους.