Ηλεία Ψυχαγωγία

Ηλεία: Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης

Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

Fuego… 2ήμερο Birthday Party!

To Fuego Bar στον Πύργο γιορτάζει τα 18 χρόνια λειτουργία του και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο! Σήμερα Παρασκευή το Las Vegas συναντά το Greek Alert και υποδέχεται τα παιδιά που «πρωταγωνίστησαν» δουλεύοντας πίσω απ τη μπάρα του Fuego όλα αυτά τα χρόνια. Το βράδυ του Σαββάτου οι εορτασμοί κορυφώνονται με το official party για τα 18 χρόνια λειτουργίας, με πολλά δώρα και special εφέ!

Η Ελευθερία Ελευθερίου live στο Central!

Με ένα μοναδικό event υποδέχεται απόψε τους φίλους του το Central στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας! Φιλοξενώντας την γνωστή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου η live βραδιά προβλέπεται συναρπαστική! Πληροφορίες-κρατήσεις στο 26220 21131.

St Patrick’s Day σε Πύργο & Αμαλιάδα!

Δυο καταστήματα του Πύργου και ένα στην Αμαλιάδα διοργανώνουν σήμερα event για να γιορτάσουν τον Άγιο Πατρίκιο, προστάτη κάθε ιρλανδού και ιρλανδόφιλου!

Το «Coq Au Vin» (στην παλιά Αγορά Πύργου) αυτή την Παρασκευή τα (ξανά-)βάφει όλα πράσινα και πορτοκαλί, φορά τις Ιρλανδέζικες τραγιάσκες, προσφέρει άφθονη Guinness και παραδοσιακές ιρλανδέζικες νοστιμιές (τηλ κρατήσεων 2621 500 940).

Το «Vandal Project», στην κεντρική πλατεία του Πύργου, γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου προσκαλώντας μας για ένα “Let’s get together” με φίλους, πολλά δώρα και φυσικά μπύρα Guinness, την Νο1 μαύρη μπύρα στον κόσμο!

Ανάλογη ατμόσφαιρα θα επικρατεί και στο «Ονειροπαγίδα» στην Αμαλιάδα!

Latino Partάρουμε στο Daluz!

Η διασκέδαση συνεχίζεται και τον Μάρτιο, σε ένα ακόμα μοναδικό Latin Party εφ’ όλης της ύλης! Η σχολή χορού «Χοροκίνηση» και η παρέα της σας περιμένουν απόψε στο Daluz στον Πύργο, για ακόμα περισσότερες, αξέχαστες, στιγμές χορού…

Latin party από την Bailo Dance Academy!

Το ραντεβού δίνεται και πάλι σε έναν από τους πιο γνωστούς προορισμούς, το Avenue στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Εκεί θα σας περιμένει απόψε το “πειρατικό” της Bailo Dance Academy, όπου μαζί με τους χορευτές της, θα σας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά γεμάτα όμορφες μουσικές. Μην λείψει κανείς! (Είσοδος ελεύθερη).

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι Imam Baildi live στο Rex!

Οι Imam Baildi αποτελούν έναν συνδυασμό μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Στην «κουζίνα» τους, η ατμόσφαιρα του παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού συναντά τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση. Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλα τα παραπάνω θα έχετε την ευκαιρία να τα ζήσετε το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Rex plus, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, οι πόρτες του οποίου θα ανοίξουν από τις 9 μ.μ. Εισιτήρια/τιμές: 10 ευρώ (προπώληση) και 12 ευρώ στην είσοδο.

Προπώληση εισιτηρίων

ΠΥΡΓΟΣ 

Βιβλιοπωλείο «Κορκολής» (26210 22674)
Δισκοπωλείο «Κυριάκος» (Πατρών 24, 26210 29672)

«Public» (Μανωλοπούλου 4)
«Το καλτσάκι» (Ερμού & Σισίνη)

ΑΜΑΛΙΑΔΑ 
Βιβλιοπωλείο «Πανόραμα» (26220 21221)

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
«Ρόδο» καφέ (26240 29180)

Τηλεφωνικά στο 210 7234567

Πληροφορίες – κρατήσεις τραπεζιών, πάσων: 6972 807170 & 694 423 1633

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

5Ο Φεστιβάλ στο «Νηπιαγωγείο»!

Για 5η χρονιά το «Νηπιαγωγείο» στον Πύργο διοργανώνει το δικό του, ξεχωριστό, Φεστιβάλ! Το βράδυ της Κυριακής γίνεται το ξεκίνημα με τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά να πρωταγωνιστούν στο αφιέρωμα στον Άκη Πάνου. Την Δευτέρα 20 Μαρτίου… «Όλα γυρίζουν» αφού οι dj`s Kallahan και Andreas διαλέγουν τραγούδια από δίσκους βινυλίου! Την επόμενη μέρα, Τρίτη 21 Μαρτίου, ακολουθεί live με τον Μάριο Φάστα να ερμηνεύει έντεχνο ροκ!  Την Τετάρτη 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Walk the line» (βιογραφική για τον Johnny Cash). Το 5ο Φεστιβάλ του «Νηπιαγωγείου» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου με live από τους Πάνο Χατζηλαζαρίδη και Μάριο Δημητρόπουλο με τίτλο «Rock around»! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6971 635 129.

Όλη η επικαιρότητα