Ηλεία

Ηλεία: “Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε χαμόγελα!”

Μία συλλογική δράση προσφοράς, δράση αγάπης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στο πάρκο ΣΠΚ Πύργου. Οι αθλητικοί σύλλογοι Αμαλιάδας και Πύργου “Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ” και “ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ” αντίστοιχα μαζί με τον μεγάλο τους χορηγό AEGEAN TAXIOIL Ε.Π.Ε στον Αγ. Ιωάννη Πύργου συγκέντρωσαν μια πολύ μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών όπου και παραδόθηκε στον κ. Γιώργο Παπανικολόπουλο του Σωματείο Παραπληγικών Ηλείας από τον δάσκαλο Διονύση Παπαδόπουλο και τους αθλητές Μάριο Σπηλιόπουλο και Θοδωρή Παυλόπουλο .

Οι προπονητές των συλλόγων Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Διονύσης Παπαδόπουλος στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των νέων για προσφορά και στήριξη στον συνάνθρωπο έδωσαν την δυνατότητα στους αθλητές των σχολών τους να συγκεντρώσουν πλαστικά καπάκια ώστε να βοηθήσουν στην προσπάθεια αγοράς αναπηρικού καροτσιού που θα χαρίσει χαμόγελο σε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Σε αυτή την προσπάθεια υπήρξε μεγάλη συνεισφορά από την εταιρεία AEGEAN TAXIOIL Ε.Π.Ε. όπου είναι και μέγας χορηγός των συλλόγων. Ο κ. Παπανικολόπουλος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σχολή του κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου και του κ. Παπαδόπουλου Διονύση με τους μαθητές τους που μας εφέραν μια μεγάλη ποσότητα καπακιών για να μπορέσουμε και εμείς να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο με αναπηρία που έχει ανάγκη και δεν μπορεί να πάρει ένα καροτσάκι!”

Όλη η επικαιρότητα