ΕΠΣ Ηλείας

Η Ηλεία παίζει μπάλα: «Ματσάρα» στην Κρεστένα, ντέρμπι στο Ενωσιακό!

Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία, με τον σημαντικότερο όλων να διεξάγεται στην Κρέστενα, εκεί όπου ο τοπικός Ξενοφών θα υποδεχτεί τη Δόξα Ν. Μανολάδας. Στο Ενωσιακό, σε μια ακόμα αναμέτρηση για γερά νεύρα, η Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον Ενιπέα Λαντζοΐου ενώ στα Καβάσιλα, θα αναμετρηθούν Ατρόμητος και Αλφειός Επιταλίου. Στο Κουρτέσι τέλος, θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα σε ΑΠΟΚ και ΑΕ Πηνείας. Σέντρα στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ξενοφών Κρεστένων – Δόξα Ν. Μανολάδας: Ισόβαθμοι στους 10 πόντους βρίσκονται αυτή τη στιγμή Ξενοφών και Δόξα, που σήμερα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες τετράδας από πέρσι.

Θύελλα Πύργου – Ενιπέας Λαντζοΐου: Πέντε βαθμοί χωρίζουν Θύελλα και Λαντζόι, με τους Πυργιώτες που εντυπωσιάζουν στο φετινό ξεκίνημα να θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και τον Ενιπέα που αρχίζει να ρολάρει να θέλει να κλείσει την ψαλίδα από την πρώτη τετράδα.

Ατρόμητος Καβασίλων – Αλφειός Επιταλίου: Ακόμα ένα δυνατό ματς διεξάγεται σήμερα στα Καβάσιλα, με τον Ατρόμητο που ότι βαθμούς έχει, τους έχει πάρει εντός έδρας,  να υποδέχεται με στόχο το τρίποντο τον Αλφειό, ο οποίος θέλει να τριτώσει το καλό των νικών εκτός έδρας.

ΑΠΟ Κουρτεσίου – ΑΕ Πηνείας: Δεν έχουν πάρει βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα εντός γηπέδου οι δυο αντίπαλοι και το σημερινό τρίποντο κρίνεται επιτακτικό για όποιον από τους δυο δεν θέλει να ακολουθήσει τον Εθν. Αμπελοκάμπου στην Α2 κατηγορία.

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – SINNER CAFÉ

Τέταρτη αγωνιστική, μέρος δεύτερο

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α2 κατηγορίας. Ο Λευκός Αστ. Σκουροχωρίου θα ταξιδέψει στη Μυρσίνη για να αντιμετωπίσει τον Μυρσιναϊκό, ο Ν. Κόροιβος Κατσαρού στη Νέα Φιγαλεία για να παίξει με τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ στο Νεοχώρι, θα αναμετρηθούν Αχιλλέας και Ηλειακός Βαρθολομιού. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. Αναλυτικά παίζουν:

Νεοχωρίου Κυλλήνης:  Αχιλλεύς Νεοχωρίου –  Ηλειακός Βαρθολομιού

Νέας Φιγαλίας:   Απόλλων Ν. Φιγαλίας  –  Νέος Κόροιβος Κατσαρού

Μυρσίνης:  Μυρσιναϊκός Μυρσίνης –  Λευκός Αστήρ Σκουροχωρίου

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

Με 7 αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 3ης στροφής

Τέσσερα ματς για τον 1ο όμιλο και τρία για τον δεύτερο ολοκληρώνουν σήμερα την 3η αγωνιστική στην Β’ τοπική κατηγορία. Όλα τους θα αρχίσουν στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

1ος όμιλος

Καράτουλα: Α.Ο. Χαριάς Ο Διγενής         – ΑΟ Αμπελώνα

Πλατάνου: Ερμής Πλατάνου  –  ΠΑΟ Κακοβάτου

Ωλενας: Ωλενιακός Ώλενας  –  Ατρόμητος Βαρβάσαινας

Ελαιωνα: Δόξα Ελαιώνα  –  Κεραυνός Βρίνας

2ος όμιλος

Καρδαμά:  Θύελλα Καρδαμά –  Φίλιππος Ανδραβίδας

Βροχίτσας: Βροχίτσας Άφοβος        – Ίφιτος Καλυβίων

Κέντρου:    Αετός Κέντρου  – Αετός Αλποχωρίου

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – COUNTERPAIN

Σήμερα το πρωί η δεύτερη αγωνιστική

Σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. διεξάγεται η 2η αγωνιστική στην Γ’ τοπική κατηγορία. Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα είναι τα  εξής:

Δημ. Βαρθολομιού        : Άρης Δήμητρας  –       Απόλλων Σμίλα

Στρέφι: Νέος Άρης Στρεφίου  –       Αμαλιάδα 2008

Αλφειούσας: Αλφειονίς Αλφειούσης          – ΑΟ Αγίου Γεωργίου

Δημ. Λεχαινών:   Πρίγκιπες Λεχαινών  –  Άρης Λανθίου

Σμίλα: Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου        –  Αναγέννηση Μακρισίων 2016

Θρίαμβος Πύργου: ρεπό

Όλη η επικαιρότητα