Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Ηλεία ποδόσφαιρο: A1 KATHΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY – Εγώ, εσύ ή και οι δύο στο Λαντζόι!

Ακούστε το άρθρο

O αγώνας του Ενιπέα Λαντζοΐου με τον Ξενοφώντα Κρεστένων δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, με τον νικητή να εξασφαλίζει επί της ουσίας την είσοδο στα πλέι οφ. Οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές της τετράδας αγωνίζονται εντός έδρας και συγκεκριμένα η Δόξα υποδέχεται τα Καβάσιλα, τα Σαβάλια το Κουρτέσι και τα Μακρίσια το Χάβαρι. Από εκεί και πέρα, η ΑΕ Πηνείας που έμεινε ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής θα υποδεχθεί τη Θύελλα ενώ στα δύο αδιάφορα ματς της ημέρας, ο Αλφειός θα παίξει με την Προοδευτική και τα Λεχαινά με τη Ζαχάρω. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ.

Αναλυτικά:

Ενιπέας Λαντζοΐου – Ξενοφών Κρεστένων: Ισόβαθμοι στους 56 πόντους και εντός τετράδας βρίσκονται Ενιπέας και Ξενοφών που διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο νικητής εξασφαλίζει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την είσοδο του στην τετράδα και ο ηττημένος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μείνει απ’ έξω. Σφυρίζει ο Πήττας με βοηθούς τους Χρονόπουλο και Γούργουρα.

Δόξα Ν. Μανολάδας – Ατρόμητος Καβασίλων: Ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της 2η θέσης και το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των μπαράζ θέλε να κάνει η Δόξα Ν. Μανολάδας που σήμερα κόντρα στα Καβάσιλα, που νιώθουν την ανάσα της ΑΕ Πηνείας πλέον, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Διαιτητής ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Δουλαβέρη και Καραγιάννη.

Ολυμπιακός Σαβαλίων – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Με στόχο τη νίκη και το μυαλό στο Λαντζόι , ο Ολυμπιακός Σαβαλίων υποδέχεται το αδιάφορο Κουρτέσι. Αν νικήσει και ένας εκ των Ενιπέα ή Ξενοφώντα ηττηθούν, ξαναμπαίνει στην τετράδα και θα τη διεκδικήσει μέχρι τέλους. Σφυρίζει ο Τσάκαλης με βοηθούς τους Γεωργόπουλο και Κορδάτο.

Μακρίσια – Χάβαρι: Νίκη και μόνο νίκη θέλουν κόντρα στο Χάβαρι σήμερα τα Μακρίσια που συνεχίζουν την καταδίωξη τους με στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. Σε περίπτωση δε, που ο Ενιπέας χάσει από τον Ξενοφώντα, τον πιάνουν και υπερτερούν στην ισοβαθμία. Με ισοπαλία στο ντέρμπι, μειώνουν την απόσταση και από τους δυο στον ένα πόντο και ελπίζουν ξανά. Σφυρίζει ο Παναγόπουλος με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Στρακόπουλο.

ΑΕ Πηνείας – Θύελλα Πύργου: Οι δυο απανωτές νίκες κόντρα  σε Χάβαρι και Καβάσιλα άναψαν ξανά την σπίθα στην ΑΕ Πηνείας που αν κερδίσει σήμερα τη Θύελλα και τα Καβάσιλα χάσουν στη Ν. Μανολάδα μειώνουν τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και μπαίνουν σε ζώνη πλέι – άουτ μαζί με τον Ατρόμητο. Διαιτητής ο Κούλης με βοηθούς τους Δημητρόπουλο και Κεφαλούρο.

Αλφειός Επιταλίου – Προοδευτική Μανολάδας: Αδιάφορο ματς ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες στο Επιτάλιο με τον Αλφειό να υποδέχεται την Προοδευτική. Αναμένεται ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Διευθύνει ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους Λιάπη και Κολόκα.

Ηλειακός Λεχαινών – Ολυμπιακός Ζαχάρως: Ακόμα ένας αγώνας από τον οποίο απουσιάζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον σήμερα στα Λεχαινά, κόντρα στον Ηλειακό και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Αμφότεροι θα παίξουν ελεύθερα για τη νίκη σε ένα ματς ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα. Σφυρίζει ο Ρουμπάνης με βοηθούς τους Καραλή και Κωτσόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα