Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Ηλεία Ποδόσφαιρο: Πανηλειακός (Γυναικεία Ομάδα) – Παίζουν ντέρμπι κορυφής αύριο στην Αθήνα!

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ δύσκολο ματς, δίνει αυτή την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Πανηλειακού, στα πλαίσια της  7ης  αγωνιστικής  για 3ο Όμιλο της Β’ Εθνικής, καθώς αντιμετωπίζει στην Αθήνα την Αγ. Παρασκευή.

Οι ερυθρόλευκες έχουν πλέον μπροστά τους αυτό το ντέρμπι με την ισχυρή Αθηναϊκή ομάδα, που και αυτή, έχει στόχους ανόδου στον όμιλο αυτόν. Στόχος τους πάντως είναι η διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο αγώνας θα γίνει στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής, όχι στο δήμ. γήπεδο Βριλησσίων που συνήθως χρησιμοποιεί σαν έδρα η γηπεδούχος (επειδή δεν είναι διαθέσιμο για εκείνη την ώρα λόγω άλλου τοπικού αγώνα), αλλά στο κοντινό δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίου “Νίκος Πέρκιζας”, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Πεντέλης 150.

Η αξιόμαχη ομάδα του Πύργου, με παίκτριες που διαθέτουν μεγάλη όρεξη αλλά και ταλέντο, και πολύ καλά δουλεμένη από τους Μπακάλη – Γκότση, έχει κάνει ως τώρα εξαιρετική παρουσία με “6 στα 6” νικηφόρα ματς, και βρίσκεται στην κορυφή (μαζί με την Αγία Παρασκευή).Το ματς ορίστηκε να διευθύνει η Ελένη Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τον Αναστ. Σοφιά και την Αλεξ. Αλεξοπούλου, της ίδιας Ένωσης.

Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

  1. ΑΟ Αγίας Παρασκευής 18  (26-4)
  2. Πανηλειακός  18  (14-2)
  3. Ολυμπιάδα Υμηττού 10  (12-10)
  4. ΑΟ Πήγασος Θριασίου  8  (3-6)
  5. Αρης Κορίνθου 6  (8-17)
  6. Αβάντιδες Χαλκίδας 5  (7-14)
  7. Ικαρος Πετρωτού Πατρών 2  (4-12)
  8. Καρυάτιδες Σπάρτης 1  (6-16)

Όλη η επικαιρότητα