Χωρίς κατηγορία

Ηλεία: Πυροβολισμοί με αφορμή… τα βοσκοτόπια!

13591_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 42χρονου από την Αγία Τριάδα, ο οποίος κατηγορείται ότι το απόγευμα της Κυριακής πυροβόλησε δύο φορές με περίστροφο εναντίον 46χρονου στον Πρόδρομο Πηνείας, προχώρησαν χθες το μεσημέρι άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Πρόδρομου Πηνείας, με αφορμή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη… βοσκή των ζώων! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να τράβηξε το όπλο του και να πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του 46χρονου και του κοπαδιού του, με τις σφαίρες να μη βρίσκουν στόχο.

Έντρομος ο 46χρονος κτηνοτρόφος κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, άνδρες του οποίου αναζητούσαν τον 42χρονο φερόμενο ως δράστη από το βράδυ της Κυριακής.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε ένα πιστόλι 32 χιλιοστών, ισπανικής κατασκευής, ενώ στο «μύλο» του βρέθηκαν δύο σφαίρες και δύο άδειοι κάλυκες, ενδεχομένως από τους πυροβολισμούς της Κυριακής. Ο κάτοχος του όπλου θα οδηγηθεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@yahoo.com)

Όλη η επικαιρότητα