Ηλεία

Ηλεία: Στα γραφεία της ΕΑΑΝ ο Λιμενάρχης Κατακόλου

Ακούστε το άρθρο
Επίσημη επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Ηλείας, πραγματοποίησε σήμερα ο Λιμενάρχης Κατακόλου, Πλωτάρχης ΛΣ, Δημήτρης Παπαηλίου συνοδευόμενος από τον υφιστάμενό του ανθυπασπιστή ΛΣ, Διονύση Ξένο.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της τήρησης της παράδοσης για σύσφιγξη των χέσεων μεταξύ εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικών ΠΝ και ΛΣ ενώ στα γραφεία της ΕΑΑΝ Ηλείας, τον Λιμενάρχη Κατακόλου, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Αντιπλοίαρχος εα ΠΝ, Ζώης Υφαντής και ο αντιπρόεδρος, Αντιπλοίαρχος εα ΠΝ, Αναστάσιος Αράπογλου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αντηλάγησαν απόψεις γύρω από διάφορα θέματα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος γενικότερα καθώς και σε ότι αφορά την συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων για την προβολή του ΠΝ και του ΛΣ στον Νομό Ηλείας.
Επίσης, μεταξύ του Λιμενάρχη Κατακόλου, Δημήτρη Παπαηλίου και του προέδρου της ΕΑΑΝ Ηλείας, Ζώη Υφαντή, το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα με την επίσκεψη των εκπροσώπων της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Ηλείας, στο χώρο του Λιμεναρχείου Κατακόλου.

Όλη η επικαιρότητα