Ηλεία

Ηλεία: Στις κάλπες αύριο οι Οδοντίατροι

Στις κάλπες θα προσέλθουν αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου, τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των εκπροσώπων τους στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Μανωλοπούλου 14, 1ος όροφος) στον Πύργο, από τις 9:00 το πρωί  μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι. Θα συμμετάσχουν δυο συνδυασμοί, η «Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας» και η «Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία Ηλείας» με τους παρακάτω υποψήφιους.

Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας

Για το Δ.Σ: Γαλανόπουλος Αλέκος, Κουής Άγγελος, Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, Μουστάκη Αικατερίνη, Παπαγεωργακόπουλος Περικλής, Πετρόπουλος Σπύρος, Τσάμης Κωνσταντίνος.

Για την Ε.Ε: Κουτρούλη Φωτεινή, Ξυνής Αλκιβιάδης, Πανουτσοπούλου Κανέλλα (τακτικά μέλη) και Αθανασόπουλος Χρήστος, Δαλιάνη Αθηνά, Παρνασσά Μάρθα (αναπληρωματικά)

Για την Ε.Ο.Ο: Μπούρας Ανδρέας, Σταυροπούλου Πολυξένη

Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία Ηλείας

Για το Δ.Σ: Γεωργιόπουλος Ηλίας (Αμαλιάδα), Θανοπούλου Βασιλική (Γαστούνη), Κουλούρη Βασιλική (Αμαλιάδα), Κουμουνδούρος Γεράσιμος (Πύργος), Μπαχούρος Φώτης (Πύργος), Παπαντωνίου Ιωάννης (Γαστούνη), Σπίνος Πέτρος (Πύργος)

Για την Ε.Ε: Γριβόπουλος Αθανάσιος (Γαστούνη), Νικολουτσόπουλος Αυγουστίνος (Λεχαινά), Τσαούση Σωτηρία (Αμαλιάδα)

Για την Ε.Ο.Ο: Κανελλακόπουλος Ιωάννης (Πύργος), Σπίνος Πέτρος (Πύργος)

Για το Πειθαρχικό: Παπανικολάου Νικόλαος (Λεχαινά), Τσαούσης Διονύσιος (Αμαλιάδα)

Όλη η επικαιρότητα