Ηλεία

Ηλεία: Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και μέθη

Ακούστε το άρθρο

Μια 56χρονη και έναν 30χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ηλείας, στην Αμαλιάδα και στον Πύργο αντίστοιχα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του Τ.Α Ήλιδας, σε έλεγχο που διενέργησαν στο σπίτι 56χρονης στην περιοχή της Αμαλιάδας, εντόπισαν και κατέσχεσαν 22 κιλά λαθραίου καπνού. Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Εξάλλου, το πρωί της Τετάρτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 193 πακέτα τσιγάρων  διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, αλλά και 900 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, διαπιστώθηκε επίσης ότι στερείται και ταξιδιωτικών εγγράφων για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Τέλος, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, συνέλαβαν και ένας 60χρονο άνδρα, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών στην οδό Υψηλάντου στον Πύργο, αλλά κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Όλη η επικαιρότητα