Ηλεία

Ηλεία: Συνεδρίασε το Ελεγκτικό για μονάδα απορριμμάτων

triantafyllia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συζητήθηκε χθες στο Ελεγκτικό Συνέδριο η αίτηση ανάκλησης πράξης που κατατέθηκε από τον δήμο Ήλιδας, ώστε να υπογραφεί κανονικά η σύμβαση με την ανάδοχο κοινοπραξία του διαγωνισμού για την κινητή μονάδα μηχανικής ανακύκλωσης & κομποστοποίησης Ν. Ηλείας.

Η σχετική απόφαση, όπως ανέφερε χθες στην εφ. «Πατρίς» ο εξουσιοδοτημένος από τον δήμο δικηγόρος Αθηνών κ. Αναστάσιος – Ευγένιος Χριστοφιλόπουλος, θα εκδοθεί εντός ενός μήνα. Την υπογραφή της σύμβασης ουσιαστικά «μπλόκαρε» το Ζ’ κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου με το αιτιολογικό ότι «κωλύεται η υπογραφή του υποβληθέντος προς έλεγχο του σχεδίου σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ήλιδας και της ένωσης εταιρειών με την επωνυμία “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.– ΑΒΑΞ. ΑΕ”, διότι διαπιστώθηκαν ουσιώδεις πλημμέλειες στην ελεγχόμενη διαδικασία».

Το έργο που περιλαμβάνει η σύμβαση αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων των 7 δήμων του νομού, με τον δήμο Ήλιδας να έχει αναλάβει τη συμβατική υποχρέωση να παρέχει τεχνική υποστήριξη στον ΦΟΔΣΑ ως προς τη διενέργειά του και τη διαχείριση των απορριμμάτων

Όλη η επικαιρότητα