Χωρίς κατηγορία

Ηλεία: Θα διακόψουν την ύδρευση από τον Ερύμανθο!

13437_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γιώργος Κ.Ροζής

giorgosrozis@yahoo.gr

Όλα είναι στον αέρα με τη λειτουργία του έργου ύδρευσης από τον Ερύμανθο, ενώ κινδυνεύουν να χαθούν σημαντικές χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωσή του. Η εταιρεία ΕΡΜΩΝ που με διεθνή διαγωνισμό έχει αναλάβει την διαχείριση του έργου και την λειτουργία του διυλιστηρίου ενημέρωσε χθες το μεσημέρι τον πρόεδρο του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ευγένιο Μπαλκάμο ότι η οικονομική ασυνέπεια δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν υπογράφει τη σχετική σύμβαση και αποχωρεί!

Ο κ Μπαλκάμος με δηλώσεις του στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ και στο patrisnews.com εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση που τηρούν οι εταίροι που συμμετέχουν στον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο και τους κάλεσε σήμερα σε σύσκεψη στη μία το μεσημέρι στο διοικητήριο για να αναλάβουν τις ευθύνες τους:

«Δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί αυτή η στάση πρέπει αν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η εταιρεία μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί άλλο να περιμένει, δουλεύουν πέντε μήνες δεν έχουν πληρωθεί, δεν υπογράφει τη σύμβαση και μας δήλωσαν ότι θα σταματήσουν τη λειτουργία του μεγάλου αυτού έργου στην Ηλεία.

Το έργο δυστυχώς κινδυνεύει να ενταφιαστεί λόγω της ασυνέπειας που έχουν δείξει κάποιοι. Θα τα πούμε στη σύσκεψη θα ενημερωθούν όλοι για να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Όλη η επικαιρότητα