Ηλεία

Ηλεία: Ζητείται νονός για τη βάφτιση μικρού αγοριού

Ακούστε το άρθρο

Στη λύση της…αγγελίας κατέφυγε ο Δημήτρης Δαγκούνας από το Πλουτοχώρι, προκειμένου να βρεθεί νονός ή νονά για να βαπτίσει το τρίτο παιδί του.

Ο Δημήτρης Δαγκούνας και η σύζυγός του Ιωάννα, έχουν δυο ακόμα παιδάκια, την 4,5 χρόνων Βασιλική και τη 18 μηνών Γεωργία. Πριν από 4,5 μήνες ήρθε στη ζωή και το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένα γλυκύτατο αγοράκι, που επιθυμία των γονιών είναι να βαπτιστεί προς τα τέλη του καλοκαιριού και να πάρει το όνομα Νικόλαος, του παππού του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει βρει νονό ή νονά, με τον κ.Δημήτρη να εξηγεί στην εφημ. «Πατρίς» πως σε όσους έχει απευθυνθεί, παίρνει αρνητική απάντηση. Κάτι που, εν μέρει, κατανοεί και ο ίδιος, λόγω και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια στην εποχή που ζούμε. Ακολουθώντας τη συμβουλή φιλικού του προσώπου, που γνώριζε ότι οικογένεια γνωστών του στην Αθήνα βρήκε νονά μέσω αγγελίας, αποφάσισε να καταφύγει σε αυτή τη λύση.

Όσοι ενδιαφέρονται να βαπτίσουν το γλυκύτατο αγοράκι της οικογένειας, μπορούν να απευθυνθούν στην εφημ. «Πατρίς» προκειμένου να τους φέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία.

  

Όλη η επικαιρότητα