ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακό ποδόσφαιρο: Στα γήπεδα της Α1 – Αναλυτικά οι αγώνες…

Ακούστε το άρθρο

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ –
ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ 3-2
Έλαμψε το άστρο του Κουλούρη!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Κουλούρη που σημείωσε χατ – τρικ και απέδειξε για μια ακόμα φορά τον λόγο που το όνομα του είναι ένα από αυτά που συζητούνται έντονα την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν και έχει αναγκάσει μέχρι και τον ΠΑΟ Βάρδας να ασχοληθεί με την περίπτωση του, η Δόξα έκαμψε το περασμένο Σάββατο με 3-2 την αντίσταση του Αλφειού και θα κάνει γιορτές στην δεύτερη θέση. Παρά το γεγονός μάλιστα πως η ομάδα του Επιταλίου ήταν αυτή που προηγήθηκε αφού μόλις στο 3’ ο Τριανταφύλλης αξιοποίησε φάουλ του Γκουβέρου και με κεφαλιά έγραψε το 0-1, οι Μαυραετοί αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 12’ όταν ο Κουλούρης μετά από γύρισμα του Μπουρλάκη μέσα στην περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, στο 21’ έφερε τούμπα το ματς αφού για μια ακόμα φορά, δεν λάθεψε μέσα από την περιοχή, με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου, με τον Τσάμπρα στο 24’ να απομακρύνει σε κόρνερ το σουτ του Μπουρλάκη ενώ στο 42’ ο Τριανταφύλλης από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Η επανάληψη ξεκίνησε με φάση για τους γηπεδούχους αφού στο 48’ ο Τσιρίκος σούταρε άουτ και το 3-1 έγινε τελικά στο 65’ όταν ο Κουλούρης  εκμεταλλεύτηκε κάθετη του Μπουρλάκη και αφού κατέβασε με το στήθος, με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Τσάμπρα πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στο 70’ σημειώθηκε μια περίεργη φάση αφού ο Λιούρης έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να μπαίνει γκολ με τους διαιτητές να μην το κατακυρώνουν μιας και δεν αντιλήφθηκαν πως – σύμφωνα με τις πληροφορίες από το γήπεδο – η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό σίδερο και βγήκε εκτός. Από εκεί και πέρα, το Επιτάλιο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 77’ για το τελικό 3-2 μετά από ατομική ενέργεια του Αγριδιώτη και αυτογκόλ του Παπαδάτου στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα.

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (54′ Μηλαδόπουλος), Πυρρής, Ιωάννου, Πολίτης (46′ λ.τρ. Λιούρης), Κουλούρης (76′ Καλογερόπουλος), Τσιρίκος, Παναγόπουλος, Μπουρλάκης (80′ Γεωργόπουλος), Παπαδάτος.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Πρίφτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Αγριδιώτης, Μάζης, Τζουβάνι (70′ Πεσκελίδης), Τριανταφύλλης (85′ Καλομοίρης), Αβραμόπουλος, Ζορμπάς.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ –
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 1-2
Ο Γεωργιόπουλος έκανε
τη διαφορά!

Από νίκη σε νίκη συνεχίζει το Τραγανό με τον Αλ. Γαλάνη στο πάγκο του αφού το περασμένο Σάββατο απέδρασε με 2-1 από το Ενωσιακό και σημείωσε την 3η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πλησιάζοντας πλέον τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στο προχθεσινό παιχνίδι πάντως, αυτός που μπήκε πιο δυνατά ήταν ο Πέλοπας ο οποίος προηγήθηκε στο 12’ με τον Μπαχούρο να αξιοποιεί κάθετη του Αστερόπουλου και να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση για το 1-0. Στο 15’ ο Μικελόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαντίλη ενώ στο 26’ ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Αστερόπουλου. Στο 30’ μετά από φάουλ του Χ. Κολοτούρου, η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου έφυγε πάνω από τα δοκάρια με το 1-0 να είναι το σκορ των πρώτων 45 λεπτών. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν ο Καλογερόπουλος γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γεωργιόπουλο ο οποίος έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφού ο σκόρερ φαίνεται να είναι ακάλυπτος την στιγμή που δέχεται την πάσα. Οι μελανόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως στο 58’ το σουτ του Γεωργίου δε βρήκε στόχο και στο 66’ ο Μικελόπουλος αντέδρασε σωστά στην κοντινή κεφαλιά του Βατσή μετά από φάουλ του Ν. Κολοτούρου. Η ανατροπή τελικά ήρθε για τη Νίκη στο 83’ όταν μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Ν. Κολοτούρου, ο αμαρκάριστος Γεωργιόπουλος με υπέροχη κεφαλιά έγραψε το 1-2, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Βαρζελιώτης, Πότκα, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Π. Πλατής (65΄Δημητρόπουλος), Μακρής (46΄Γεωργίου), Μπαχούρος (80΄Μπουλούτας), Αστερόπουλος, Παπαδάτος (57΄Βασιλόπουλος).

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (89΄Παπαβασιλείου), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (46΄Ν. Κολοτούρος), Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (90΄Σαραντούλιας), Δ. Κασσιανός (46΄Κωστόπουλος).

AIAΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ –
ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 6-0
Δια περιπάτου με νέο χατ –τρικ Καράμπελα!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ο πρωτοπόρος Αίας Γαστούνης έδωσε ακόμα μια παράσταση χθες στο τελευταίο ματς του 2019 φιλοδωρώντας με έξι γκολ τον ΑΠΟ Κουρτεσίου και θα κάνει γιορτές στο +5 από την δεύτερη Δόξα Ν. Μανωλάδας που τον ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα ματς για την ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου ο Καράμπελας που μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ, με τον Σταθάτο στη συνέχεια να παίρνει τη σκυτάλη και με δύο τέρματα στο 15’ και το 30’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου σημείωσε και πάλι ο Καράμπελας στο 40’ με το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι. Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν δυο ακόμα τέρματα, αφού αρχικά στο 55’ ο Μπατζακόπουλος έγραψε το 5-0 ενώ στο 70’ ο Καράμπελας ολοκλήρωσε το χατ –τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

ΑΙΑΣ: Κουρλός (55΄ Καράσουλας), Χριστοφοράτος, Χατζηαράπης (46΄ Βράπι), Παπαχριστόπουλος, Γκίνης, Τσακοπιάκος, Δούλος, Καράμπελας, Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (55΄ Λαγανόπουλος), Σταθάτος (46΄ Γεωργόπουλος).

ΑΠΟΚ: Μουρτζίνης, Φιλιππακόπουλος, Γκούσκος, Αλ. Α. Καπώνης, Λυκουργιώτης, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Αντωνόπουλος (7΄ λ.τρ. Γ. Κόσκορης), Αλ. Σπ. Καπώνης.

 

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 3 – 2
«Χόρευαν» στη βροχή οι γηπεδούχοι στο β΄ μέρος!

 Σπουδαία νίκη με ανατροπή, που τον εδραιώνει στην τετράδα των πλει – οφ ανόδου, πέτυχε χθες στην έδρα του ο περσινός νταμπλούχος Ηλείας Ξενοφών Κρεστένων, γυρίζοντας το ματς από  το 0 – 2 του α΄ ημιχρόνου!  Με τους «ερυθρόλευκους» του Ντ. Μιλοσέσκι να «χορεύουν» κυριολεκτικά στη βροχή στην επανάληψη!  Μόλις στο 2′ φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή του Μπακατσέλου, άουτ, όπως και στο 3΄του Έλιοτ έξω από την περιοχή. Στο 18′ ωραία σέντρα του Μιλοσέσκι, καρφωτή κεφαλιά του Κολόκα από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα στη ρίζα της δοκού. Ενώ στο 23′, κόρνερ του Μιλοσέσκι, γυριστή κεφαλιά του Χαραλαμπόπουλου, σύριζα άουτ. Όμως στο 28′, και κόντρα στο ματς, φάουλ του Ντίας στο δεύτερο δοκάρι, με προβολή ο Φερνάντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και 0 – 1! Στο 33′ γύρισμα του Μπακατσέλου, ανεπανάληπτο τετ α τετ του Φερεκίδη, και πλασέ άουτ. Ενώ στο  35′  δυνατό σουτ στην κίνηση του Έλιοτ, άουτ. Στο 43΄ωραίο  κατέβασμα  του Φερεκίδη στον Γκρίλλα, σε ιδανική θέση αυτός, γύρισε και  πλάσαρε άουτ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 45′, ο  Ντίας έφυγε από το κέντρο μόνος στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Δασκαλόπουλο και πλάσαρε στα δίχτυα, για το 0 – 2! Όμως στην επανάληψη και με το «καλημέρα» στο 47΄, ωραίο του Μιλοσέσκι, ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και 1 – 2! Στο 52′ ωραίο πλασέ του Γαλάνη από καλή θέση, μπλόκαρε ο Δασκαλόπουλος. Ενώ στο 62′, σουτ του Γαλανόπουλου, απέκρουσε ο Σταθόπουλος. Και στο 64′, αριστοτεχνικό φάουλ του Μιλοσέσκι κόντρα στο τείχος, και κόρνερ!  Το κόρνερ ο Μπακατσέλος,  και ο Δημάκης στο πρώτο δοκάρι, με ωραία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κανοντας το 2 – 2!  Στο 70′ στρώσιμο του Πάρη Κωνσταντόπουλου, και βολίδα του Μπακατσέλου, σύριζα  άουτ, από το «Γ» του Σταθόπουλου Τελικά στο  75′, κόρνερ του Μπακατσέλου με πολύ φάλτσο, λάθος του Σταθόπουλου, που έστειλε με γροθιές τη μπάλα στα δίχτυα του, και 3 – 2. Νωρίτερα είχε κάνει φοβερή απόκρουση σε σουτ στην κλειστή γωνία του Μπακατσέλου. Στο 77, ο Αστέρας έμεινε  με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Ονουάτσι με δεύτερη κίτρινη. Στο 83′ νέα «βολίδα» του Μπακατσέλου, απέκρουσε ο Σταθόπουλος, και στο 87΄, σουτ του Πάρη Κωνσταντόπουλου άουτ. Με  τον Αστέρα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 90΄, όταν ο Έλιοτ  φάσα με τον Δασκαλόπουλο, δεν μπόρεσε να σκοράρει!

ΞΕΝΟΦΩΝ: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (66′ Μπατζάκας), Κωνσταντόπουλος Π. , Χαραλαμπόπουλος(74΄ Κωνσταντόπουλος Θ.), Φερεκίδης, Γκρίλλας, Μπακατσέλος (89′ Θεοχαρόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Φερνάντες, Σιούλας (85′ Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλος (80′ Δ. Ντάβαρης), Ντίας, Ντάβαρης (46′ Μουρούτης),  Ονουάτσι, Γαλάνης (72′ Ζωγόπουλος), Καραγιάννης, Έλιοτ.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΕΛΟΠΙΟΥ – Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ 5-2 «Ανάσανε» και τον «έσπρωξε» στο γκρεμό!

Μια σημαντική νίκη που του διατηρεί ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε χθες ο Πέλοπας Πελοπίου που επικράτησε με 5-2 του Ν. Κόροιβου Κατσαρού ο οποίος με την σειρά του  πολύ δύσκολα πλέον θα σώσει την παρτίδα έστω και μέσω των μπαράζ. Ο Καρβουνιάρης στο 15’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους όμως ο Γαλανόπουλος στο 18’ ισοφάρισε και στο 25’ ο Σπηλιώπουλος έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος ωστόσο, ο Πέλοπας έκανε ανατροπή στην ανατροπή και αφού αρχικά ξανά ο Καρβουνιάρης στο 40’ έφερε το ματς στα ίσια, ο Στροφύλλας με πέναλτι έγραψε το 3-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο Ηλ. Κακόγιαννος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του για το 4-2 ενώ στο 80’ ο Αγγελόπουλος έδωσε διαστάσεις μθριάμβου στη νίκη του Πελοπίου διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

ΠΕΛΟΠΙΟ: Αθανασόπουλος, Καρβουνιάρης, Α. Δρουβιώτης, Σταϊκόπουλος(46’ Μπίρμπας), Βουρλούμης, Κατσώλης(78’ Μπακόπουλος), Τζάρο, Στροφύλλας(78’ Π. Κακόγιαννος), Αγγελόπουλος, Ηλ. Κακόγιαννος, Ζαφείρης

Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Πλατής, Γαλάνης, Γιαννόπουλος, Τόλιας, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Νταρζάνος, Βλασσόπουλος, Μαρνέρας(75’ Ρωμαίος), Νικολακόπουλος(82’ Χρ. Γαλανόπουλος), Δ. Γαλανόπουλος, Σπηλιόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 3-0 Φόρτσαρε στο φινάλε του γύρου!

Μετά την πεντάρα την προηγούμενη αγωνιστική στο Κατσαρού, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων φιλοδώρησε με τρία γκολ χθες την Προοδευτική και κλείνει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αφού απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις. Μόλις στο 1ό λεπτό ο Ρούνης αστόχησε προ κενής εστίας, όμως στο 13’ ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω και μετά την ασίστ του Σταυρούλια έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 20’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Σωτηρόπουλου, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’, ο Σαββανίδης έβαλε το κερασάκι στον τούρτα και με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουτσαβίτης, Κολτσίδας (50’ Λαμπρόπουλος), Μ. Μαρκόπουλος, Ρούνης (88’ Μπορδόκας), Σαββανίδης, Χ. Μαρκόπουλος, Τσακοπιάκος, Αβραμόπουλος, Χοτζάι, Σταυρούλιας (75’ Κάσσας), Αντωνόπουλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσήρης, Σωτηρόπουλος (75’ Κατσιμπερνάκης), Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Παναγιωτόπουλος (80’ Κρίγκας), Σάμαρης, Πέρδικας, Νικολετάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ – ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ 0-1 «Άλωσε» το Λαντζόι με Γ. Παπαδόπουλο!

Σπουδαίο διπλό με 1-0 επί της Ολυμπιάδας πανηγύρισε χθες μέσα στο Λαντζόι ο Ηλειακός Βαρθολομιού που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ξεφεύγοντας από τις θέσεις των πλέι άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αφού απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα με Ραυτόπουλο και Λόξα, βρήκαν το γκολ που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση στο 41’ με τον Γ. Παπαδόπουλο. Στην επανάληψη και αφού στο 50’ ο Μπουμπουνάς είπε «όχι» στον Κουλούρη, το Γούμερο πίεσε για την ισοφάριση και είχε ορισμένες κλασσικές εύκαιρίες με Γεωργίου, Κωνσταντόπουλο, Στροφύλλα και δοκάρι με τον Καλαντζή όμως το σκορ δεν άλλαξε.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (46΄ Καρακίτσος), Αγγελόπουλος (46΄ Νικολόπουλος), Κύτταρης, Σ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (80΄ Ροδόπουλος), Καλαντζής (60΄ Γεωργίου), Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος, Χρυσαειδής.

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος, Α. Μαργαρώνης, Σπ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Πανόπουλος Δ. Τσουκαλάς, Κουλούρης, Σίμα, Παπαδόπουλος (70΄ Τσιράκης), Ραυτόπουλος (90΄ Ντούγκας), Λόξας (85΄ Κορκός).

Όλη η επικαιρότητα