ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακό ποδόσφαιρο: Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας – Αναλυτικά οι αγώνες

Ακούστε το άρθρο

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ –
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ 4-0
Το έκανε να μοιάζει εύκολο!

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας ξεπέρασε εύκολα με 4-0 το εμπόδιο της Ολυμπιάδας Γουμέρου το περασμένο Σάββατο στο «Β. Μουρκιώτης» και επανήλθε στις νίκες παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Κουλούρης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 26’, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με άλλα τρία τέρματα καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Αρχικά, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ηλία Κουλούρη στο 50’ ο οποίος αξιοποίησε το φάουλ του Πολίτη και έγραψε με κεφαλιά το 2-0 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Πυρρής διαμορφώνοντας με σουτ έξω από την περιοχή το 3-0 στο 70’. Το τελικό 4-0 σημείωσε στο 77’ ο Πολίτης.

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Καλογερόπουλος, Ιωάννου, Πυρρής, Παπαδάτος, Πολίτης (78΄Σαπουντζάκης), Λιούρης, Μπουρλάκης, Κουλούρης, Γεωργόπουλος (75΄Κολτσίδας), Μηλαδόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (86΄Παυλόπουλος), Χρυσαειδής, Κύτταρης (85΄Παπανδρέου), Μπίρμπας,  Γεωργίου (80΄Κουσκουλιάνος), Διαμαντάκος, Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καρακίτσος (46΄Ροδόπουλος).

ΛΕΖΑΝΤΑ DOXA

Δυο γκολ σημείωσε ο Ηλίας Κουλούρης στην άνετη νίκη της Δόξας επί της Ολυμπιάδας

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΕΛΟΠΙΟΥ 2-0 – Στο δεύτερο ημίχρονο λύθηκε ο Γόρδιος Δεσμός!

 

Η Νίκη Τραγανού αν και δυσκολεύτηκε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον αξιόμαχο Πέλοπα Πελοπίου που για ένα ακόμα ματς αγωνίστηκε με υπηρεσιακό γκολκίπερ τον Μπακόπουλο, επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε την 2η συνεχόμενη νίκη της με τον Αλ. Γαλάνη στον πάγκο. Για να γίνει ωστόσο αυτό έπρεπε να φτάσουμε έως το 75ό λεπτό όταν ο Γεωργιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Το τελικό 2-0 που έδιωξε μια και καλή το άγχος για τους μπλε σημειώθηκε τρία λεπτά αργότερα όταν μετά από κόρνερ του Χ. Κολοτούρου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων και κατέληξε στα δίχτυα.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος Τσαντίλης (68΄Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Κωστόπουλος, Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (87΄Δουβής), Ν. Κολοτούρος (74΄Παπαβασιλείου).

ΠΕΛΟΠΙΟ: Μπακόπουλος, Σταϊκόπουλος, Καρβουνιάρης, Δρουβιώτης, Βουρλούμης (75΄ Μήλιος), Τζάρο, Π. Κακόγιαννος, Κατσώλης, Αγγελόπουλος (60΄λ.τ. Ψηλογιαννόπουλος), Στροφύλλας, Χριστόπουλος.

-O Γιώργος Γεωργιόπουλος έβγαλε από την δύσκολη θέση το περασμένο Σάββατο τη Νίκη Τραγανού στον αγώνα με το Πελόπιο

 

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 1-2 –Διπλό παραμονής με δέκα παίκτες!

Τεράστια νίκη μέσα στο Κουρτέσι πήρε το περασμένο Σάββατο η Προοδευτική Μανωλάδας που παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν από το 70’ με δέκα παίκτες επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΚ και εκτοξεύτηκε από την ζώνη του υποβιβασμού στη μέση του βαθμολογικού πίνακα ελπίζοντας πλέον βάσιμα σε απευθείας παραμονή. Στο πρώτο μέρος, η μόνη αξιόλογη φάση έγινε στο 30 όταν το σουτ του Κουρκουμέλη από πλευράς γηπεδούχων, μπλόκαρε ο Κυριακόπουλος. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νικολετάκης για το 0-1. Η απάντηση της ομάδας του Μ. Παπουτσή ήταν άμεση αφού στο 65’ ο Αντωνόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1 και στο 70’ η Προοδευτική έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μούζου με απευθείας κόκκινη επειδή έφτυσε αντίπαλο. Το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο, δεν πτόησε το συγκρότημα του Π. Χρηστίδη που στο 70’ έφτασε στο 1-2  όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Μπιτούνη, ο Παντελής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα δίνοντας στην «Πρόο» μια πολύτιμη νίκη.

ΑΠΟΚ: Μουρτζίνης, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Καπώνης (75′ Τσιχλιάς), Διαμαντόπουλος, Καπώνης (55′ Αντωνόπουλος), Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Κόσκορης (71′ Λυκουργιώτης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης, Μούζος, Μπιτούνης, Ορλώφ, Παντελής, Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Α. Βαλογιάννης (73′ Πέρδικας), Νικολετάκης (82′ Σωτηρόπουλος).

ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 0-1 –Απόδραση… τετράδας με Μιλοσέσκι στο 89’!

Σπουδαίο διπλό πήρε χθες μέσα στο Επιτάλιο ο Ξενοφών, που χάρη σε τέρμα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι στο 89ό λεπτό νίκησε με 1-0 τον Αλφειό και τον προσπέρασε στη βαθμολογία, μπαίνοντας ξανά στην τετράδα. Στην πρώτη καλή φάση το αγώνα στο 8’, ο Τσάμπρας αντέδρασε σωστά σε διαδοχικά σου των Πάρη και Θοδωρή Κωνσταντόπουλου ενώ στο 18’ το σουτ του Καλαντζή έφυγε άουτ. Στο 20’ ο Τσάμπρας δήλωσε και πάλι «παρών» στο σουτ του Θ. Κωνσταντόπουλου και στο 30’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όμως ο Τριανταφύλλης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Τσάμπρα να απομακρύνει ξανά, σουτ του Μπακατσέλου αυτή τη φορά. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Δασκαλόπουλος απέκρουσε σουτ του Τριανταφύλλη και στο 55’ ο Μπακατσέλος δεν μπόρεσε για δεύτερη φορά να νικήσει τον Τσάμπρα. Στο 70’ ο Τζουβάνι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι φτάσαμε στο 89’ όταν  ο Μιλοσέσκι νίκησε με σουτ τον ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο Τσάμπρα και χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Δρογγίτης (76΄ λ.τρ. Καλομοίρης), Μανέτας, Κωτσάκης, Αγριδιώτης, Μάζης, Τζουβάνι, Τριανταφύλλης, Πεσκελίδης, Καλαντζής (60΄ Πρίφτης).

ΞΕΝΟΦΩΝ: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (76΄ λ.τρ. Πετρόπουλος), Θ. Κωνσταντόπουλος (55΄ Μπατζάκας), Γκρίλλας, Μπακατσέλος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ 3-0 –Συνεχίζει ακάθεκτος με χατ – τρικ Έλιοτ!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε με 3-0 τον Πέλοπα Πύργου και συνεχίζει στην Τρίτη θέση έχοντας για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστή τον Έλιοτ που σημείωσε χατ – τρικ. Οι βυσσινί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 8’ ο Μικελόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μουρούτη, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να απομακρύνει ενστικτωδώς με τη βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού  και το βολέ του Γαλάνη πέντε λεπτά αργότερα. Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 30’ όταν κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Δαβουρλή μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Έλιοτ που αρχικά νικήθηκε από τον Μικελόπουλο όμως στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο επιθετικός του Αστέρα πέτυχε άλλα δύο τέρματα, αφού αρχικά στο 52’ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 2-0 ενώ στο 60’ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, ο Καραγιάννης του έδωσε έτοιμο γκολ και αυτός έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Φερνάντεζ, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Ντίαζ (71’ Νταβαρης), Μουρούτης (71’ Ζαφειρόπουλος), Ονουάτσι, Γαλάνης (80’ Βασιλακόπουλος), Καραγιάννης, Έλιοτ (86’ Ζωγόπουλος)

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Πλατής Δ., Πότκα (77’ Νικολόπουλος), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (70’ Πλατής Β.), Βασιλόπουλος, Μακρής (39’ λ.τρ. Παπαδάτος), Μπαχούρος, Δημητρόπουλος (61΄Γεωργίου), Πλατής Π.

Όλη η επικαιρότητα