ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Βαρθολομιού: Με επιτυχία η κοπή της πίτας!

Ακούστε το άρθρο

Η  καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας (δώρο μια κάρτα διαρκείας) του Ηλειακού Βαρθολομιού, την οποία ευλόγησαν ο πατήρ Ράλλης και ο πατήρ Μπουγιουκλής, πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Κυριακή το πρωί στο Βαρθολομιό! Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού, και από το Δ.Σ. της ομάδας, παρουσία αρκετών φίλων  του συλλόγου, του προπονητή Μιχάλη Καλαρύτη, και φυσικά σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Ποιοι παρέστησαν:

 

Το παρών έδωσαν, ο Βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, οι Αντιδήμαρχοι Πηνειού, Γ. Παναγούλιας και Γ. Κολοκατίνης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Πηνειού κ. Δ. Βασιλόπουλος(μάλιστα το Δ.Σ. του Ηλειακού τον ευχαριστεί θερμά για την βοήθεια του στον σύλλογο), ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Βαρθολομιού κ. Αν. Πουλής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρης Κουλούρης, και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και παλιός παράγοντας του Ηλειακού, κ. Δημήτρης Βύτανος!

*Το Δ.Σ. του Ηλειακού, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση, καθώς επίσης τους χορηγούς της ομάδας, και ιδιαιτέρως το Ζαχαροπλαστείο «ΜΠΙΣΚΟΤΙΝΟ» στο Βαρθολομιό, για την πίτα που προσέφερε!

Όλη η επικαιρότητα