Χωρίς κατηγορία

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ξενοφών Κρεστένων 0-0: «Φρένο» στους Νταμπλούχους!

Ακούστε το άρθρο

Ο Ξενοφών Κρεστένων πήγε με φόρα στο Βαρθολομιό μετά τη νίκη επί της Δόξας, όμως το τοπικός Ηλειακός που προερχόταν από την ήττα στο Ενωσιακό από τον Πέλοπα, του την έκοψε με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι Νταμπλούχοι Ηλείας που στο συγκεκριμένο ματς παρατάχθηκαν χωρίς τους  Μούτσο, Γκρίλλα, Μπουτσικάκη και Αναμουρλίδη έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε δυο περιπτώσεις στο ξεκίνημα με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο ενώ προς το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Βύτανος νίκησε διαδοχικά τους Φερεκίδη και Πάρη Κωνσταντόπουλο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τετ α τετ του Κουλούρη ενώ στο 60’ ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος από πλευράς φιλοξενούμενων σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του  Βαρθολομιού. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, στο 70’ ο Σ. Τσουκαλάς από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το 0-0 να μένε μέχρι τέλους.

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος (90΄ Τσιράκης), Πανόπουλος, Κουλούρης (67΄ Α. Μαργαρώνης), Π. Τσουκαλάς, Λόξας (60΄ Αντωνάτος).

ΞΕΝΟΦΩΝ: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Θ. Κωνσταντόπουλος (69΄ Π. Κουτσογιαννάκης-84΄ λ.τρ. Πλατανίτης), Κολόκας, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος, Μπατζάκας, Θεοχαρόπουλος (52΄ Πετρόπουλος), Φερεκίδης (62΄ Χαραλαμπόπουλος), Μπακατσέλος.

Όλη η επικαιρότητα