Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η διατροφή που ακολουθεί για να μην βάλει βάρος όσο μένει στο σπίτι

Ακούστε το άρθρο

Χρόνο για να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους και όλες τις ερωτήσεις που της έθεσαν αφιέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από ζητήματα άσκησης και διατροφής. Δεδομένης άλλωστε και της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε, πολλές είναι οι followers που ήθελαν να ρωτήσουν το μοντέλο για τα γεύματα που προτιμά εν μέσω καραντίνας και πώς δεν χάνει τη φόρμα της.

Η 32χρονη που φαίνεται πολύ cool με τα θέματα αυτά και δεν είναι σε υπερβολικό βαθμό αυστηρή με τον εαυτό της, απάντησε στις απορίες τους, δημοσιεύοντας μερικές στα stories της.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τυχόν αλλαγές στο διατροφικό της πλάνο τον καιρό αυτό προκειμένου να μην βάλει βάρος, απάντησε:

«Θα απαντήσω σε αυτό πρώτα που είναι επίκαιρο. Μαγειρεύω και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε μέσα (σπιτικό εννοώ τα γνωστά και αγαπημένα μεσογειακά μας φαγητά!) και είδα μεγάλη διαφορά και στο σώμα και στο δέρμα μου αλλά και στην διάθεσή μου!».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η διατροφή που ακολουθεί για να μην βάλει βάρος όσο μένει στο σπίτι

Ακόμη, σε ερώτηση μιας follower σχετικά με το τί κάνει όταν «δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει», η Ηλιάνα απάντησε μεταξύ άλλων: « Μην νιώθεις άσχημα για τίποτα. Το φαγητό είναι αναγκαίο και είναι απόλαυση. Μην το θεωρείς ενοχή. Αυτό φοβάμαι πως σε κάνει και να τρως ασταμάτητα αλλά και να νιώθεις άσχημα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η διατροφή που ακολουθεί για να μην βάλει βάρος όσο μένει στο σπίτι

via

Όλη η επικαιρότητα