Categories: Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Στο GNTM βίωσα bullying – Έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα, επανήλθα στα κιλά μου”

Share

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Jeremy Asgari, στο πλαίσιο του podcast “Inside With Outsiders”, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, για την δύσκολη περίοδο που διένυσε κατά τη διάρκεια του GNTM, αλλά και για τα κιλά της, ένα θέμα το οποίο συζητούν έντονα οι θαυμαστές της.

Μεταξύ άλλων, το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι αγάπης “Love Island” αποκάλυψε πως πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Στο GNTM βίωσα bullying”

“Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο modelling ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο, απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα bullying στη δουλειά”, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Έκανα εγχείρηση, δεν το ξέρει κανείς”

“Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη. Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους, που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία”, δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους”

“Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος, γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media, όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη”, είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και κατέληξε:

“Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος. Το μυστικό είναι κάτι που μου είπε η μάνατζερ μου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν έμαθα πως έχασα τη δουλειά μου. Η μάνατζερ μου, μού είπε: “Θες να είσαι σε μια δουλειά που δεν είσαι ευτυχισμένη ή θέλεις να είσαι ευτυχισμένη;”. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα. Οπότε αν σας δοθεί η εξουσία, χρησιμοποιήστε τη με καλό τρόπο”.