Αθλητισμός

Ηλίας Φωτόπουλος: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Ελευθερόπουλος: «Κρατάω τη βελτίωση της ομάδας»
Ακούστε το άρθρο

Ο προπονητής του Παμβουπρασιακού Ηλίας Φωτόπουλος, ανέφερε: «Ένα όμορφο ταξίδι-πρόκληση έφτασε στο τέλος του, θέλω να πιστεύω με το κεφάλι ψηλά. Οι παίκτες μου προσπάθησαν απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο μας χωρίζει τουλάχιστον μια κατηγορία.

Δυστυχώς όμως, όσο και να το είπαμε, συνήθως τα παιχνίδια τα ξεκινάμε όχι καλά από την αρχή. Στο 15΄δεχθήκαμε το γκολ και όπως καταλαβαίνετε, με το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο. Στο ημίχρονο κάναμε δυο αλλαγές με σκοπό να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού, αλλά δεχθήκαμε και δεύτερη ψυχρολοσία. Εκεί τη πλάστιγγα έγειρε υπέρ της Νίκης Βόλου. Δεν ξέρω αν δεν τις αλλαγές που έγιναν στον αντίπαλο, δεν το γνωρίζω, ομάδα Σούπερ Λιγκ 2 είναι, πήγαμε να κάνουμε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το Κύπελλο τελείωσε, πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, όπου εκεί βρίσκεται και η ουσία του πράγματος. Έχουμε να διαχειριστούμε και την κόπωση, τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Αυτό δεν τελειώνει και έχουμε κι άλλα μπροστά μας την ερχόμενη βδομάδα. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου».

Βύρων Κούστα: «Η ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων»

Ο μέσος του Παμβουπρασιακού, Βύρων Κούστα, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ο οποίος παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες μας στήριξη. Η Νίκη Βόλου επικράτησε δίκαια. Γνωρίζαμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά μειώσαμε, το παλέψαμε, πλησιάσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν έγινε αυτό, ωστόσο η ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων».

Ελευθερόπουλος: «Μας έλλειψε η τελική πάσα»

«Ήταν και για τις δυο ομάδες μια πρόκληση, να πάμε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Για ομάδα Γ΄ Εθνικής, μου άρεσε η Βάρδα. Έπαιξε με build up από πίσω και αυτό βοήθησε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες, ωστόσο μας έλλειψε η τελική πάσα. Όσο κρατάς τον αντίπαλο στο παιχνίδι, τόσο τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Κρατάω τη διάθεση της ομάδας, τη βελτίωση από βδομάδα σε βδομάδα, δεν κρατάω το νεκρό δεκάλεπτο στο οποίο πήγε να γίνει η ισοφάριση. Δεν έχουμε ρυθμό, χάθηκε η συνοχή κάπως, ίσως έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές».

Όλη η επικαιρότητα