Γ Εθνική

Ηλίας Φωτόπουλος: «Ίσως να ήταν η καλύτερη λύση»

Θέση για την αποχώρησή του από την ομάδα της Βάρδας, πήρε ο απερχόμενος πλέον τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος.
Ακούστε το άρθρο

Θέση για την αποχώρησή του από την ομάδα της Βάρδας, πήρε ο απερχόμενος πλέον τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τη λήξη της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟ Βάρδας, έχω να ανακοινώσω τα εξής. Κατ’ αρχήν φεύγω από την ομάδα, πολύ υπερήφανος και γεμάτος. Με δεδομένο ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ΠΑΟ Βάρδας, είναι με το όνομά του γραμμένο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Καθώς επίσης και οι μεγαλύτερες προσωπικές προπονητικές επιτυχίες μου, είναι με τον ΠΑΟ Βάρδας. Κατόπιν τούτου πραγματικά φεύγω γεμάτος και περήφανος όπως προείπα.

Η απόφαση του Δ.Σ., είναι απόλυτα σεβαστή και αποδεκτή. Ενδεχομένως, να ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας και ιδιαίτερα τον φυσικό ηγέτη της ομάδας Γιάννη Λέντζα, για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου για μια ακόμα φορά. Να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου, όλο το τεχνικό τιμ για την άποψη συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματικά έδωσαν το 110%, έτσι ώστε η ομάδα να προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους της. Ιδιαίτερα δε να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος πραγματικά με αγκάλιασε και μου έδινε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω το δύσκολο έργο. Να ευχηθώ δε από καρδιάς, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος της σεζόν, να βρεθεί και πάλι στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Δεν λέω γειά σας και αντίο, αλλά λέω εις το επανιδείν».

Όλη η επικαιρότητα