Lifestyle Smile

Ηλίας Γκότσης: «Το Survivor αρχίζει και χάνει τη δύναμή του, οπότε με το “All Star” είναι ευκαιρία να συστηθεί ξανά»

«Το συζητάμε κάθε χρόνο ότι θα γίνει, αλλά δεν έχουν κάνει σε κανέναν μας επίσημη πρόταση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γυμναστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηλίας Γκότσης σε συνέντευξή του, μίλησε τόσο για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το «Survivor All Star», όσο και για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια.

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο ίδιος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, δηλώνοντας πως έμαθε πολλά μέχρι που «κατάλαβε πως δεν είχε κάποιο ρόλο πλέον στην εκπομπή».

Μεταξύ, άλλων ο γυμναστής και πρώην παίκτης του Survivor, αποκάλυψε επίσης, πως μετά από την εκπομπή, του έγιναν και άλλες προτάσεις και μάλιστα μία πρόσφατη που αφορά και πάλι εκπομπή που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός ριάλιτι επιβίωσης, με τους καλύτερους παίκτες ο ίδιος τόνισε: «Για το “Survivor All Star” συζητάμε κάθε χρόνο ότι θα γίνει αλλά δεν έχουν κάνει σε κανέναν μας επίσημη πρόταση».

Σε ότι έχει να κάνει με το ίδιο το παιχνίδι επιβίωσης, σχολίασε πως πλέον το τηλεοπτικό κοινό εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι της ίντριγκας και όχι σε αυτό της επιβίωσης, γεγονός που αποδυναμώνει το κόνσεπτ του ριάλιτι.

«…οπότε με το All Star είναι ευκαιρία να “φουντώσει” και να συστηθεί ξανά» προσέθεσε.

Όλη η επικαιρότητα