Παρουσίαση Επιχείρησης

Ηλίας Ξανθούλης, τρεις δεκαετίες με συνέπεια και αξιοπιστία

Ηλεκτρικές συσκευές και υπηρεσίες ποιότητας στον Ξανθούλη!
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και 28 χρόνια το όνομα Ξανθούλης είναι συνώνυμο του σπιτιού σε όλη την Ηλεία.

Από το 1993 που δημιουργήθηκε το κατάστημα στον Πύργο μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν, εκείνο όμως που έμεινε σταθερό είναι οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παράλληλα ενισχύθηκαν και από τη συνεργασία με την εταιρεία Miele δημιουργώντας το Miele Point.

Η εταιρεία του Ηλία Ξανθούλη είναι εξουσιοδοτημένη στο service και στα ανταλλακτικά των συσκευών Pitsos, Siemens, Bosch, Gaggenau, Neff, Aeg, Zanussi, Electrolux, Miele, Whirlpool κ.ά. Επίσης σε συσκευές των εταιρειών Singer, Juro Pro και Stiroplus και παρέχει service και ανταλλακτικά σε όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε εξαρτήματα για τη σκούπα, το πλυντήριο, τον αποροφητήρα κ.ά., πολλά καθαριστικά και διάφορα είδη για το νοικοκυριό..

Κατάστημα Miele Point στον Πύργο

Μετά από 20 χρόνια πορείας στα ανταλλακτικά και τις επισκευές η επιχείρηση Ξανθούλης επέκτεινε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με τη συνεργασία της εταιρείας Miele υλοποιώντας το Miele Point για την καλύτερη ενημέρωσή σας και φυσικά για καλύτερες αγορές σας.

Στο χώρο θα βρείτε όλα τα αναλώσιμα, καθαριστικά και απορρυπαντικά καθώς και σακούλες και ηλεκτρικές σκούπες της εταιρείας Miele και γνήσια ανταλλακτικά για χύτρες Fissler. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα δίπλα σας με σκοπό να λύσει κάθε σας απορία και να διευκολύνει κάθε σας αγορά.

Ανακύκλωση Μικροσυσκευών 

Με αυξημένη οικολογική ευαισθησία η εταιρεία συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος ενθαρρύνοντας τους πελάτες να σκεφτούν και να φερθούν ανάλογα, δίνοντάς τους λύσεις για τις άχρηστες ηλεκτρικές συσκευές. Έτσι όλοι μπορούν να φέρουν για ανακύκλωση τις μικροσυσκευές και τις μπαταρίες των συσκευών τους και να απαλλαγούν οικολογικά από αυτές δείχνοντας παράλληλα έμπρακτα την αγάπη τους στο περιβάλλον. Πρόκειται για μια συνεργασία με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. και την εταιρεία Α.Φ.Η.Σ., συμμετέχοντας  ενεργά στο συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού εξοπλισμού και συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και βεβαίως στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων

Παπαφλέσσα & Δραγατσανίου, Πύργος
Τηλ: 26210-35922  

Όλη η επικαιρότητα