Ηλεία Πολιτικά Νέα

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» : Στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο – Ανακοινώθηκαν νέες υποψηφιότητες

Το ψηφοδέλτιο που συγκροτείται, αντικατοπτρίζει το πιστεύω του κ. Κωνσταντόπουλου σύμφωνα με το οποίο νέοι άνθρωποι με μεράκι, όραμα και όρεξη να προσφέρουν στον τόπου τους, «βγαίνουν μπροστά» και παλεύουν για να αλλάξει το κατεστημένο δεκαετιών στον Δήμο Ήλιδας. 
Ακούστε το άρθρο

 Συμπληρώνεται το πάζλ του ψηφοδελτίου της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον επικεφαλής της Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να προχωρά στην τέταρτη κατά σειρά, ανακοίνωση ονομάτων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των κατοίκων του Δήμου στην εκλογική διαδικασία της 8η Οκτωβρίου 2023. 

Το ψηφοδέλτιο που συγκροτείται, αντικατοπτρίζει το πιστεύω του κ. Κωνσταντόπουλου σύμφωνα με το οποίο νέοι άνθρωποι με μεράκι, όραμα και όρεξη να προσφέρουν στον τόπου τους, «βγαίνουν μπροστά» και παλεύουν για να αλλάξει το κατεστημένο δεκαετιών στον Δήμο Ήλιδας. 

Όλοι μαζί θα παλέψουν ώστε με την στήριξη των συμπολιτών τους να φέρουν την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ και θα θέσουν τις βάσεις για ένα διαφορετικό Δήμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο και με αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος : «Προχωράμε προσηλωμένοι στον αρχικό μας σχεδιασμό και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 8 νέους υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Πρόκειται για νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο που ζουν. Νέοι άνθρωποι που αγανάκτησαν βλέποντας τον Δήμο μας να έχει βρεθεί σε τέλμα και το σύστημα που τόσα χρόνια ευθύνεται για αυτή τη κατηφόρα που έχει οδηγήσει τον τόπο μας να παλεύει με «νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας. Είναι το ίδιο σύστημα του παρελθόντος που δεν αφήνει κανέναν να προχωρήσει, δεν επιτρέπει στους νέους να ονειρεύονται και θέλει έναν τόπο σε πλήρη απαξία για να μπορεί να επιβιώνει». 

Εμείς, κατέληξε ο κ. Κωνσταντόπουλος : «βγήκαμε απέναντι σε αυτό το σύστημα. Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φέρουμε την πολυπόθητη ΑΛΛΑΓΗ. Ο Δήμος Ήλιδας ανήκει στους κατοίκου του και όχι σε λίγους εκλεκτούς. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, να συστρατευτούν μαζί μας και με την στήριξη και ψήφο τους στις 8 Οκτωβρίου να μας δώσουν τη μεγάλη ΝΪΚΗ η οποία παράλληλα θα ανατρέψει το καθεστώς και θα οδηγήσει τον τόπο στο μέλλον. Καλωσορίζω τους νέους υποψηψφίους στην παράταξή μας και τους εύχομαι καλό αγώνα». 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 

Θεόδωρος  Ζαχαρόπουλος – Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Πέτρος Κυπρούλης – Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Σοφία Καλού – Οικιακά 

Δημήτρης Χηνάς  – Έμπορος 

Χρήστος Παναγιωτόπουλος – Ιδιωτικός Υπάλληλος 

Ιωάννης Λιακόπουλος – Ειδικός Δασικής Προστασίας 

Ανδρέας Δανίκας – Ελεύθερος Επαγγελματίας 

Θεόδωρος Λαγκαδινός – Αγρότης 

Όλη η επικαιρότητα