Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ: Η Γεωργία Αναγνωστοπούλου υποψήφια με τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της Κοινωνιολόγου κας Γεωργίας Αναγνωστοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Αναγνωστοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση  που μου έκανε ο κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να συμμετέχω στον συνδυασμό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη, διότι αγαπώ τον τόπο μου και τις ομορφιές του. Θέλω να συμβάλλω κι εγώ στην βελτίωσή του και στο μέλλον του.

Ως άνθρωπος έχω μία άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση με την θάλασσα και την παραλιακή μας ζώνη, αφού έχω μεγαλώσει στην Κουρούτα όπου η οικογένειά μου διατηρεί εδώ και δεκαετίες επιχείρηση.

Ως νέα επιστήμονας διαβλέπω ότι όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τη νέα γενιά θα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα, αυτό της ενεργής ενασχόλησης με τα κοινά. Να φέρουμε νέα πνοή στην πολιτική, αρχής γενομένης με τον τόπο μας, με την πόλη που ζούμε.

Η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει εν γένει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου, στην Ειλικρίνεια του λόγου του και στην Τιμιότητά του.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του, με όλες μου τις δυνάμεις!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γεωργία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική της εκπαίδευση.

Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ μετά το πτυχίο συνέχισε της σπουδές της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, κάνοντας μεταπτυχιακό στις Πολιτιστικές και Πολιτισμικές Σπουδές.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Κοινωνικός Επιστήμονας και μέλος της Επιτροπής Αποζημίωσης Σεισμόπληκτων Κεφαλονιάς, στον Δήμο Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα στο τμήμα Πρόνοιας Αργοστολίου.

Επίσης, επί σειρά ετών βοηθάει με τις αδελφές της στην οικογενειακής τους επιχείρηση στην Κουρούτα, αφού είναι κόρη του Ντίνου Αναγνωστόπουλου, η οικογένεια του οποίου διατηρεί εδώ και δεκαετίες γνωστή παραλιακή ψαροταβέρνα.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.

Όλη η επικαιρότητα