Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ήλιδα-Νέα Μέρα: Ο Σπύρος Σαφάρης υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΤΚ Χαβαρίου με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα υποψηφιότητα, αυτή του οικοδόμου κ. Σπύρο Σαφαρή στο ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Χαβαρίου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Σαφαρής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας στη δήλωσή του τα εξής: «Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Δημάρχου μας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να συμμετέχω στον ψηφοδέλτιο νίκης του στην Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου, μαζί και με άλλους άξιους συμπολίτες μου.

Την πενταετία που μας πέρασε, με την δημοτική αρχή Χριστοδουλόπουλου παρατηρείται μεγάλο έργο στην περιοχή του Χαβαρίου, ενώ έχουν μπει γερά και σταθερά τα θεμέλια για την ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο δρόμος Ντανασέικα – Αρχαία Ήλιδα που επί σειρά ετών αποτελούσε πάγιο αίτημα της περιοχής μας και τελικά έγινε πράξη από την σημερινή δημοτική αρχή, η οποία ολοκλήρωσε την διαδικασία χρηματοδότησης και πλέον το έργο μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Επίσης, ο δήμος μας με τον ΑΝΘΡΩΠΟ Χρήστο Χριστοδουλόπουλο στο τιμόνι του απέκτησε ανθρώπινο πρόσωπο, βασική προτεραιότητα για το μέλλον του και την ορθή λειτουργία του.

Συντασσόμαστε μαζί του για να συμβάλλουμε κι εμείς στην ανάπτυξη του τόπου μας!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΠΥΡΟΥ ΣΑΦΑΡΗ

Ο Σπύρος Σαφαρής του Παναγιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάβαρι, όπου κατοικεί έως σήμερα. Εκεί ολοκλήρωσε και την βασική του εκπαίδευση και στη συνέχεια αποφοίτησε από Γενικό Λύκειο της Αμαλιάδας.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται με τον χώρο των οικοδομικών εργασιών.  Έχει επίσης αναπτύξει πλούσια δράση εντός της Τοπικής Κοινότητας, αλλά είναι ενργό μέλος και της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΟ ΧΑΒΑΡΙΟΥ.

Είναι παντρεμένος με την Ζωή Μπερούκα και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Παναγιώτη 13 ετών και τον Ανδρέα – Ηλία 8 ετών.

Όλη η επικαιρότητα