Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ: Υποψήφια με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο η Ελένη Τζεφριού – Τσούμα

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της κας Ελένης Τζεφριού – Τσούμα με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Τζεφριού – Τσούμα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμμετέχω με τον δημοτικό του συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ιδιαίτερα προσιτός κι έχει έναν καλό λόγο και ένα χαμόγελο για όλους τους συμπολίτες μας. Ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ βάζει πάνω απ’ όλα το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο ζήτημα.

Το έργο της δημοτικής του αρχής είναι μεγάλο και μέρα με την ημέρα φαίνεται και στα μάτια των συνδημοτών μας. Αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί.

Αυτά είναι τα στοιχεία που με κάνουν να τον εκτιμώ και με αυτά τα δεδομένα αποφάσισα να βρίσκομαι και πάλι στο πλευρό του. Στην νέα τετραετία δεν περισσεύει κανείς!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΗΣ ΤΖΕΦΡΙΟΥ – ΤΣΟΥΜΑ

Η Ελένη Τζεφριού – Τσούμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα. Είναι συνταξιούχος του Δημοσίου (Υπουργείου Γεωργίας), ενώ τα τελευταία της χρόνια της στο δημόσιο τα πέρασε ως υπάλληλος λογιστηρίου στο Δασαρχείο Αμαλιάδας.

Ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά και τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια ενασχόλησής της με τον πολιτισμό, ήταν μαζί με την επιστήθια φίλη της, την αείμνηστη Εύη Πάλλα – Χρονοπούλου.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Όλη η επικαιρότητα