Οι Ηλείοι «MasterChef» και η ξεχωριστή εμπειρία τους στο παιχνίδι – Η Παρασκευή Παππά από το Τραγανό στους 20 καλύτερους

Η Παρασκευής Παππά από το Τραγανό, μπήκε στην τελική 20αδα

Ανάμεσα στους 20 καλύτερους του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής «MasterChef» που προβάλλεται από το STAR, βρίσκεται η Παρασκευή Παππά, από το Τραγανό, που κατάφερε με τη μαγειρική της να πάρει το εισιτήριο για την συμμετοχή της στην τελική ομάδα.

Το MasterChef, αποτελεί τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρική, που στόχο έχει να αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef, ο οποίος, εκτός από τον τίτλο θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 4.500 μάγειρες. Είναι άγνωστο πόσοι Ηλείοι έκαναν αίτηση, αλλά δυο παιδιά από την Ηλεία, η Παρασκευή Παππά από το Τραγανό και ο Λέανδρος Κοντούλης από την Ηλεία, κατάφεραν να φτάσουν στους 50 καλύτερους. Στην επόμενη φάση, κατάφεραν και πάλι να μπουν στους 37 και ακολούθησε η τελική φάση για την επιλογή  των καλύτερων 20.

Ο Λέανδρος Κοντούλης, από την Αρχαία Ολυμπία, έμεινε στους 37 αλλά μίλησε για μια ξεχωριστή εμπειρία

Εκεί, κλήθηκαν από τους τρεις κορυφαίους Σεφ, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, αξιοποιώντας τα 10 υλικά που έκρυβε το κουτί τους, σε 45 λεπτά να δημιουργήσουν το καλύτερό τους πιάτο.

Τελικά, η Παρασκευή Παππά από το Τραγανό που ασχολείται επαγγελματικά με την μαγειρική κατάφερε να μπει στους 20 καλύτερους και συνεχίζει το γαστρονομικό ταξίδι στο MasterChef, ενώ για τον  Λέανδρο Κοντούλη από την Ολυμπία, το «ταξίδι» τελείωσε στους 37. Ο ίδιος, χαιρετώντας τους Σεφ, υποκλίθηκε μπροστά τους, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι βρέθηκε απέναντί τους και εξέφρασε την ελπίδα, κάποια στιγμή να φτάσει στο επίπεδό τους.

Το MasterChef προβάλλεται κάθε βράδυ στις 9:00 το βράδυ στο STAR.