Χωρίς κατηγορία

Ημερίδα από τους ΑΝΕΛ για τα τροχαία ατυχήματα στην Ανδραβίδα

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα  τροχαία ατυχήματα και τα μέτρα πρόληψης διοργανώνουν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της Ηλείας στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Ανδραβίδας, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες γύρω από την οδική ασφάλεια και την προστασία τους.

Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής πΕ Ηλείας και μέλος του Ε.Σ. των ΑΝΕΛ, Τάκης Τσιλιμίγκρας, αφορμή για την εκδήλωση αποτέλεσαν τα τροχαία δυστυχήματα στην Ηλεία.

«Με αφορμή τα τροχαία δυστυχήματα στον νομό μας, οργανώνουμε ημερίδα αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 7μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Ανδραβίδας για να ενημερώσουμε τους νέους και τους πολίτες γενικά σχετικά με το τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε. Παρόντες θα είναι ο κ.Καρατζάς, διοικητής Τροχαίας, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΥΠΕΣ, ΤΖανέτος Φιλιππάκος, ο Στάθης Ανθόπουλος, γραμματέας του τομέα Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, γιατροί και ειδικοί γύρω από το αντικείμενο, κ.ά. οφείλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει και να ακούσει, ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον τα άσχημα γεγονότα», είπε ο κ.Τσιλιμίγκρας.

Επί τάπητος οι δασικοί χάρτες

Παράλληλα, ο κ.Τσιλιμίγκρας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τους δασικούς χάρτες, μέσω και τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Είχαμε κάνει αίτημα συνάντησης στη Διεύθυνση Δασών Ηλείας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει. Ωστόσο εμείς στείλαμε στον κ.Κόκκαλη και στον κ.Μαυραγάνη τις προτάσεις μας και κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή, την τύχη της οποίας περιμένουμε να δούμε, με αιτήματα όπως η παράταση χρόνου, μείωση παραβόλου, κ.ά., τα οποία τα πετύχαμε. Οι ΑΝΕΛ προσπαθούν και είναι ευαίσθητοι στα προβλήματα του πολίτη και ως συγκυβερνήτες πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», σημείωσε ο κ.Τσιλιμίγκρας.

Όλη η επικαιρότητα