Αθλητισμός

Ημερίδα «γνωριμίας» με το bodybuilding στον Πύργο

Η WABBA WORLD Hellas, στο πλαίσιο της εξάπλωσης του bodybuilding σε όλη την Ελλάδα, την Κυριακή στις 5 Νοέμβριου διοργανώνει ημερίδα στον Πύργο, στο χώρο του συνεδριακού κέντρου της Περιφερικής Ενότητας ( πρώην νομαρχία ). Εκεί θα βρεθούν διαγωνιζόμενοι της σωματικής διάπλασης απ’ όλη την Ελλάδα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στον νόμο μας, σε επίσημη καταξιωμένη διοργάνωση με ιδιαίτερο θέαμα.

Οι θεατές αναμένονται να είναι πολλοί, εξαιτίας της μεγάλης απήχησης που έχει το fitness και το bodybuilding στον νόμο. Στις 5 Νοεμβρίου λοιπόν, με ώρα έναρξης στις 6 μμ, όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά διαγωνιζόμενους σε όλες της κατηγορίες, όπως για παράδειγμα Fitness Ανδρών, Body Fitness Ανδρών, Models Γυναικών, Fitness Γυναικών, Μen’s Body Βodybuilding (Χαμηλή), Μen’s Body Βodybuilding (Μεσαία), Men’s Body Βodybuilding (Ψηλή), Masters.

Μεγάλη συμβολή στην επιλογή της διοργανώτριας πόλης , ο κος Δημήτρης Σταθάς επιχειρηματίας από τον Πύργο και άξιος εκπρόσωπος του αθλήματος της σωματικής διάπλασης.

Μαζί του και ο έμπειρος αθλητής με διακρίσεις στην πολλή δύσκολη κατηγορία ( ψηλή) Men’s Body Βodybuilding Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος και ετοιμάζεται για τον επικείμενο διαγωνισμό.

Η “σωματοδόμηση”, χτίζει το σώμα, επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην αρμονική ανάπτυξη κ  μυϊκής μάζα. Απαιτούνται τεράστια αποθέματα υπομονής, επιμονή, αυτοσυγκέντρωση, προγραμματισμό και ισχυρή θέληση ώστε κάποιος να φτάσει στο επίπεδο και να έχει την εμφάνιση που θα δούμε «on stage» σύντομα στην πόλη μας.

Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερη ενημέρωση, με περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερίδα.

Όλη η επικαιρότητα