Life

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ακούστε το άρθρο

Κριός

Γοητεία δίχως εγωισμόΘέλετε να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας αλλά ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει σε ησυχία. Κριέ μου γιατί τόση δυστροπία προς το ταίρι σου;

Ταύρος

Πράξεις όχι μόνο λόγια. Το ταίρι σας είναι παραμελημένο και πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά. Όχι μόνο λόγια αλλά και πράξεις!

Δίδυμοι

Οικογενειακά μπερδέματα. Προσοχή στις συνεννοήσεις σήμερα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μιλήστε μα ακρίβεια και δεν θα χάσετε.

Καρκίνος

Τα έχουμε ξαναπεί αυτός είναι ο καλύτερος μήνας για εσάς! Φαίνεται πως ακόμα φοβάστε να βγείτε από το καβούκι σας. Γιατί;

Λέων

Τρύπιες τσέπες. Τα οικονομικά δεν πάνε καλά, αυτό είναι αλήθεια, μήπως όμως να σταματήσεις να γκρινιάζεις και να κάνεις καλύτερη διαχείριση;

Παρθένος

Γάμος;! Οι όψεις σας για σήμερα και αυτήν την εβδομάδα θέλουν να σας παντρέψουν. Νέες γνωριμίες καταλήγουν σοβαρά και ήδη δεσμευμένοι βιάζονται για κουφέτα.

Ζυγός

Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό. Γενικώς είστε κυνικοί σαν άνθρωποι αλλά μην χαλάτε το κέφι και την διάθεση των άλλων με την σκληρή πραγματικότητα. Χαμογελάστε λιγάκι.

Σκορπιός

Κοινωνικοποίηση τώρα. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν είστε τόσο μόνοι όσο νομίζετε. Ζητείστε από φίλους να βγείτε και θυμηθείτε πως η ζωή είναι εκεί έξω.

Τοξότης

Άσε τα πολλά – πολλά. Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Καλοκαίριασε!

Αιγόκερως

Νέες ασχολίες! Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα και γιατί όχι να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή!

Υδροχόος

Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μείνετε ψύχραιμοι και δεν θα χάσετε!

Ιχθύς

Ξεκούραση! Έχετε φορτωθεί με πολλά και δεν θα σα βγει σε καλό. Βρείτε χρόνο για ουσιαστική ξεκούραση και κοιμηθείτε σήμερα 2 ώρες παραπάνω!

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα