Lifestyle

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7

9bf47bd2ead34e402606419f85377e6d_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο  

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου κι εκείνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να «κολλήσεις» σε μια κατάσταση που δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. Μπορείς ακόμη να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, αφού φαίνεται πως κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο «αθώα».

Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Κατά τα άλλα, ίσως και να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε επηρεάζει άμεσα κι αν δεν τον αξιοποιήσεις δίνοντας προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή υπερβατικές σου αναζητήσεις, μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης, να εξαφανιστούν αντικείμενα από το σπίτι σου ή να μην εκτιμήσεις σωστά πρόσωπα και πράγματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον ρόλο ενός φίλου ή φίλης, που ίσως προσπαθήσει να σε παραπλανήσει.

Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα όσα σκέφτεσαι και ποθείς ανταποκρίνονται όντως σε πραγματικά δεδομένα. Κράτα λοιπόν την αίσθηση της ευτυχίας σου αλλά μόνον για εσωτερική κατανάλωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής «θολώνει» τα νερά της επικοινωνίας σου και μπορεί να ταλαιπωρηθείς από λάθη, αβλεψίες ή μια σχετική… ασυνεννοησία. Όσο, δε, για την συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, φαίνεται πως τα όρια ανάμεσα στην καλοπροαίρετη εμψύχωση και την δολιότητα είναι ασαφή! Δώσε προτεραιότητα στην διαίσθησή σου, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ πιο εύστοχη από την λογική σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια καλή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου θα μπορούσε να διευκρινίσει πολλά για την ουσία της και τις προοπτικές της. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, για την ώρα μάλλον πρέπει να μείνεις στην «έρευνα αγοράς»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας επηρεάζουν τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις, όπως επίσης οτιδήποτε αφορά σε δάνεια, ασφάλειες και αποζημιώσεις. Ωστόσο, το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αφού φαίνεται ότι κάποιοι έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους συμφέρει!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι προτιμότερο να περιμένεις, κρατώντας μικρό καλάθι. Ο Κρόνος «απαιτεί» περισσότερα έργα και λιγότερα συναισθήματα αλλά αν επιμένεις μπορεί να σου δώσει ένα βασανάκι, έτσι για να πορεύεσαι…

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι οικονομικές προσδοκίες σου δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα, αντίθετα μάλιστα ο Ποσειδώνας σε κάνει εξαιρετικά ευπαθή σε «πονηριές». Από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να χαρίσεις τα χρήματά σου σε κάποιον/α που έχει πραγματική ανάγκη. Στον επαγγελματικό τομέα, ο Πλούτωνας προάγει τις μυστικές διαβουλεύσεις από τις οποίες μπορεί να προκύψει μια σημαντική υποστήριξη.

Ερωτικά
Η είσοδος της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για πρόσωπα και υποθέσεις που υποτίθεται πως είχαν «κλείσει». Είναι στο χέρι σου όμως να αποφασίσεις το τι θα επιτρέψεις να συμβεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται να σε απασχολούν κάποια θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου ή ακόμη και ζώου. Κι ενώ όσον αφορά στα πρώτα, πρόκειται κυρίως για ψυχοσωματικές ενοχλήσεις που θα περάσουν όταν κι εσύ νιώσεις καλύτερα, τα δεύτερα αξίζουν μιας μεγαλύτερης προσοχής, αφού εκεί «δεσπόζει» ο Πλούτωνας και μπορεί να χρειαστεί η περαιτέρω διερεύνηση τους.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να την «ψάξεις» σε βάθος, μαζί φυσικά με τον/την σύντροφο σου. Αν πάλι έχεις στον νου σου κάτι νέο, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι να διασαφηνιστούν περισσότερο τα πράγματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα, που τελικά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συνδρομή ενός φίλου ή φίλης μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα το τοπίο είναι «θολό» κι από αυτήν την άποψη θα ήταν προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, περιμένοντας μια πιο ευνοϊκή συγκυρία.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ενδέχεται να βρεθείς προ σοβαρού διλήμματος ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία και σε ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πριν όμως αποφασίσεις, ρώτησε για να μάθεις περισσότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια αποκάλυψη ή ανακάλυψή σου θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το πλεονέκτημα σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξει και μια πονηρή κίνηση ενός ατόμου που ποντάρει πολλά στην εύνοια σου για να πετύχει τον στόχο του. Γενικά, τόσο ο Πλούτωνας, όσο και ο Ποσειδώνας σε θέλουν «υποψιασμένο» και έτοιμο να διερευνήσεις τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια.

Ερωτικά
Κάποιος/α προσπαθεί είτε να σε παραπλανήσει, είτε να σε αποπλανήσει αλλά μάλλον δεν ξέρει με ποιόν/α έμπλεξε! Φυσικά μπορείς να κινηθείς κι εσύ με ανάλογο τρόπο, έχοντας μάλιστα το απόλυτο πλεονέκτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, μπορείς πράγματι να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων, αξίζει λοιπόν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου. Αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια, κλπ), ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προετοιμαστεί σωστά για κάθε ενδεχόμενο.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απλά ανάλυσέ το!

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Πλούτωνα μπορείς να πετύχεις έναν σημαντικό οικονομικό σου στόχο, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται ότι υπάρχει κι ένα συγγενικό ή απλά γνωστό σου πρόσωπο που στοχεύει να σε απομυζήσει! Επιπλέον, ο Ποσειδώνας μπορεί να σε «τρελάνει», εξαφανίζοντας αντικείμενα, έγγραφα, αρχεία, εργαλεία ή ακόμη και χρήματα, που μέχρι πριν από λίγο βρίσκονταν μπροστά στα μάτια σου!

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε θέτει προ μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Μέχρι να την πάρεις όμως, μπορείς να αφεθείς στις ερωτικές απολαύσεις που σου «υπόσχεται» ο Πλούτωνας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο για όλα, αφού η διάθεση σου να παίξεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις σε καθιστά άμεσα «εκμεταλλεύσιμο». Ας είσαι λοιπόν περισσότερο υποψιασμένος, τόσο σε οικονομικά, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να αποφύγεις απώλειες ή μπλεξίματα. Αν μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, δες τι μπορεί να κρύβεται από πίσω της.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση σου, με αποτέλεσμα να εξωραΐζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σου αφήσει μια προσωρινή αίσθηση ευτυχίας αλλά αν στοχεύεις σε κάτι πιο ουσιαστικό, περίμενε πρώτα να… ξυπνήσεις!

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Το παρασκήνιο «οργιάζει» και καλείσαι να ελιχθείς ανάμεσα σε πρόσωπα ή καταστάσεις που ενδέχεται να κρύβουν κάτι ύποπτο! Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες κι επιπλέον να ωφεληθείς, αν αφεθείς στην διαίσθηση και τον φύλακα-άγγελο σου. Τότε θα βρεθείς στο σωστό σημείο με τους σωστούς –για σένα- ανθρώπους, έστω και «υπνοβατώντας»!

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε βάζει να «ζυγίσεις» τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις βρίσκοντας την «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση η σύγκρουση που θα ακολουθήσει μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη!

Πηγή: http://www.astrology.gr

Όλη η επικαιρότητα