Life

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (03/07)

Ακούστε το άρθρο

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (03/07)

Κριός

Μείνε σε κίνηση. Όσο παραμένεις σε δράση και εγρήγορση, τόσο θα βλέπεις πως είσαι ακόμα ζωντανός και έτοιμος για όλα.

Ταύρος

Βρες τον εαυτό σου. Οι τελευταίες μέρες σε έχουν ταράξει εσωτερικά. Προσπαθείς να βρεις τον εαυτό σου και αυτή η ανασκόπηση σε πονάει.

Δίδυμοι

Μην παίρνεις πρωτοβουλίες. Επαγγελματικά και ερωτικά κινηθείτε με σύνεση και αργά βήματα. Σήμερα δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά.

Καρκίνος

Εργασία και χαρά. Δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει κάτι για να έχεις θετική ψυχολογία. Καρκίνε μου, φτιάξε την μέρα στο γραφείο μόνος σου και χαμογέλασε.

Λέων

Μην πέφτεις! Αν νομίζεις πως η αυτοπεποίθηση σου σε εγκαταλείπει, πρέπει να βρεις άλλα εκφραστικά μέσα για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος

Προσοχή με τις ευθύνες. Αν έχεις αναλάβεις εργασιακό εγχείρημα ή έχεις δώσει μια υπόσχεση, πρέπει να καταφέρεις να κρατήσεις τον λόγο σου.

Ζυγός

Εγωίστρια καρδιά. Ζυγέ μου, γιατί είσαι τόσο ψηλομύτης; Ο εγωισμός και θα σε ταλαιπωρήσει και θα χάσεις το δίκιο σου με αυτές τις τακτικές.

Σκορπιός

Λύσε τα θέματα μια και καλή. Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν και η συμβουλή είναι η εξής: Μην αναλώνεσαι σε καυγάδες αλλά συζήτησε ότι σε βασανίζει.

Τοξότης

Δεν υπάρχει χημεία. Υψώνεται τοίχος στα ερωτικά σου καθώς καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει χημεία και διάθεση για συμβιβασμούς. Πάμε για άλλα!

Αιγόκερως

Όχι σήμερα δεν θα βρεις το δίκιο σου. Είναι από αυτές τις μέρες, που κανείς δεν σε ακούει και όλοι λένε το αντίθετο από σένα. Υπομονή!

Υδροχόος

Όλα σου φταίνε. Σίγουρα δεν περνάς την καλύτερη σου περίοδο. Αλλά μην ξεχνάς την έμφυτη ξεγνοιασιά σου και μην την αλλάξεις με γκρίνια.

Ιχθύς

Κουβάρι. Γιατί τέτοια μπερδέματα; Γιατί τόση ανάλυση; Το ξαναλέμε μην σκέφτεσαι μόνο αλλά δράσε. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα