Life

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28/06)

Ακούστε το άρθρο

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28/06)

Κριός

Βρείτε όρεξη. Για να πετύχετε τα σχέδια σας και τις αλλαγές, που επιθυμείτε πρέπει να δείξετε ωριμότητα και σύνεση. Μην το ξεχνάτε αυτό!

Ταύρος

Κάνε την πάπια! Σήμερα η πιο σωστή κίνηση που έχετε να κάνετε είναι να μην αναμιχθείτε σε διαμάχες, που δεν σας αφορούν κιόλας. Μην βρείτε και τον μπελά σας!

Δίδυμοι

Έξω από το χάος. Σκέψεις και εσωτερικές αναζητήσεις σαν φέρνουν κακή διάθεση. Προσπαθήστε να διώξετε τα σύννεφα και μην πέφτετε σε τέλμα.

Καρκίνος

Παιχνίδια ισορροπίας. Σήμερα έχετε αποφασίσει είτε να είστε υπεραισιόδοξοι, είτε απαισιόδοξοι. Λοιπόν η λύση είναι η μετριοπάθεια. Μην ζητάτε πολλά.

Λέων

Μην ρίχνετε τους φίλους σας. Μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις και μην χρησιμοποιείται καλούς σας φίλους σαν σάκο του μποξ. Μην προκαλέσετε ρήγμα.

Παρθένος

Φτιάξτε την διάθεση σας. Βγείτε και διασκεδάστε. Μιλήστε με κόσμο και ακούστε ουσιαστικά τι έχουν να σας πουν. Εκεί κρύβεται και η δική σας λύση.

Ζυγός

Πάντα δίκιο; Μα καλά βρε Ζυγέ πιστεύεις πως έχεις πάντα δίκιο; Δώσε στον εαυτό σου και τους γύρω το περιθώριο του λάθους και της δεύτερης ευκαιρίας.

Σκορπιός

Μήπως να ρισκάρεις; Η καρδιά και το μυαλό σου μιλούν διαφορετική γλώσσα. Μήπως αυτήν την φορά να πάρεις την βοήθεια του ενστίκτου;

Τοξότης

Πίσω πάλι τα καράβια. Τοξότη μου τα μιλήσατε και τα συμφωνήσατε με το ταίρι σου. Γιατί ξανακάνετε την ίδια κουβέντα;

Αιγόκερως

Το μέλλον ακούει. Ενεργειακά η μέρα σήμερα έχει ανοιχτό διάλογο με το μέλλον. Σκεφτείτε και επιθυμήστε, γιατί όχι ζητήστε και τα συμπαντικά σας δώρα.

Υδροχόος

Έξαλλος! Νεύρα πολλά έχεις Υδροχοάκι μου και λυπούμαστε για τα μαντάτα αλλά δεν υπάρχει πρόβλεψη να φύγουν σύντομα.

Ιχθύς

Προσοχή στις κακές συνήθειες. Οι κακές συνήθειες είναι από τις αγαπημένες σας αλλά σήμερα δεν θα περάσετε καλά. Με ρέγουλο παιδιά!

Πηγή: in.ht

Όλη η επικαιρότητα