Χωρίς κατηγορία

Είναι επίσημο: Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι έγκυος σε δίδυμα

Ακούστε το άρθρο

Τελικά η ευχάριστη είδηση που κυκλοφορούσε τους τελευταίους μήνες και ήθελε την Αμάλ Κλούνεϊ έγκυος και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας, επιβεβαιώθηκε αν και το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη δήλωση.

Την είδηση, αποκάλυψε η τηλεπαρουσιάστρια Τζούλι Σεν στην εκπομπή της, αναφέροντας πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ της επιβεβαίωσε την είδηση πως η Αμάλ περιμένουν δίδυμα.

«Η Μπιγιονσέ δεν θα είναι η μόνη σταρ που περιμένει δίδυμα», είπε η Τσεν στην εκπομπή της στο CBS προσθέτοντας ότι τα μωρά των Κλούνεϊ αναμένονται μέχρι τον Ιούνιο.

Η δημοφιλής δικηγόρος είχε απασχολήσει τα media τον τελευταίο καιρό, καθώς η ίδια φορούσε συνέχεια ρούχα που κάλυπταν την κοιλιά της, βάζοντάς μας σε υποψίες.

Βέβαια, η εμφάνιση που έκανε τους περισσότερους να καταλάβουν πως πρόκειται για εγκυμοσύνη ήταν αυτή με ένα φλοράλ φόρεμα σε ίσια γραμμή, από το οποίο διαφαίνονταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πότε θα γεννήσει

Δημοσιεύματα θέλουν την Αμάλ να γεννά τον Ιούνιο. Ενώ ο George Clooney ταξιδεύει, εκείνη δεν τον συνοδεύει όταν οι πτήσεις είναι πολύωρες και προτιμά να περνά τις ώρες της στο σπίτι τους στο Λονδίνο. Εδώ και μήνες αποφεύγει έντονα τις δημόσιες εμφανίσεις καθώς δε θέλει να τη φωτογραφίζουν. Έτσι έχουμε καταλάβει δηλαδή.

Στα social media δεν έλειψε το τρολάρισμα στον αιώνιο εργένη, Τζορτζ ο οποίος θα γίνει ευτυχής πατέρας.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα