Lifestyle

Είναι η Lady Gaga ερωτευμένη με το Bradley Cooper;

Ακούστε το άρθρο

Είναι λοιπόν επίσημο, η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της Christian Carino, χώρισαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας σύμφωνα με το Ε!

Πηγές από το περιβάλλον τους λένε ότι “Απλά δεν πήγαινε άλλο μεταξύ τους. Οι σχέσεις κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν υπάρχει δράμα στην ιστορία τους.”

Οι φήμες για το χωρισμό τους ξεκίνησαν αμέσως μετά την τελετή των Grammys, επειδή η Lady Gaga πήγε μόνη της στην τελετή. Επίσης δεν φορούσε το μονόπετρο που της είχε χαρίσει. Τότε η εξήγηση που είχε δοθεί ήταν ότι δεν το φορούσε επειδή είχαν βάλει το γάμο τους “στον πάγο”.

Όσον αφορά το αν ο λόγος του χωρισμού της Gaga με τον Carino είναι η έλξη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια του A Star is Born και του Bradley Cooper, το twitter το έχει κάτι παραπάνω από σίγουρο, αφού σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσά τους όπως στη Live Performance στο Las Vegas που τραγούδησαν μαζί το Shallow και η σκηνή πήρε φωτιά.

Παρατηρώντας τις κοινές φωτογραφίες τους, η Lady Gaga κοιτάει το Bradley Cooper και λιώνει θα μπορούσε να πει κανείς. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μεγάλος θαυμασμός προς τον άνθρωπο που της χάρισε τον πρώτο της τόσο μεγάλο και επιτυχημένο ρόλο στον κινηματογράφο.

Να σημειωθεί ότι ο Bradley Cooper είναι ζευγάρι με την Irina Shayk και μαζί της έχει αποκτήσει μια κόρη τη Λία Ντε Σέιν αλλά ακόμη δεν έχουν παντρευτεί.

Πηγή: marieclaire

Όλη η επικαιρότητα