Ηλεία

Infommnymous: Με ένα video δείχνουν γιατί επέλεξαν να σπουδάσουν στον Πύργο

17118_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έχουν όρεξη, φαντασία και πολλές γνώσεις που έχουν αποκτήσει φοιτώντας στο τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργου. Με αυτά τα «όπλα» θα δώσουν τη δική τους απάντηση για το κλείσιμο και τη μεταφορά των τμημάτων τους, μέσα από μια μικρού μήκους ταινία, φτιαγμένη από την αρχή μέχρι το τέλος με τα δικά τους χέρια, που θα αναρτηθεί στο youtube και όχι μόνο, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι σπουδαστές του ΤΕΙ στον Πύργο παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και «πολεμούν» για τις σπουδές τους με τα μέσα και τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει, μέχρι τώρα, σπουδάζοντας στον Πύργο.

Θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο και να δείξουν και στους πιο δύσπιστούς, ότι δεν ήρθαν εδώ γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή, αλλά, γιατί επέλεξαν να σπουδάσουν στο τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ και στο Τμήμα Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων, οι σπουδαστές του οποίου έχουν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το βιντεάκι που σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, μέχρι οι σπουδαστές να συγκεντρώσουν το υλικό που θέλουν για να ετοιμάσουν το βιντεάκι μέσα από το οποίο θα φανεί όχι μόνο το εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο των σπουδών τους, οι γνώσεις και τα πολλά εφόδια που παίρνουν, αλλά και η προσπάθειά κάποιων να εξαφανίσουν το μοναδικό τμήμα στην Ελλάδα που προσφέρει τόσα πολλά στους σπουδαστές του.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα