Life

Ινιάκι Λαμούα: Ο Ισπανός που γνωρίσαμε από το Camera Zizanio κάνει θράυση στο TikTok και λατρεύει την Φουρέιρα!

Όπως είπε άρχισε να μαθαίνει την ελληνική γλώσσα από την ηλικία των 14 ετών ακούγοντας ελληνικά τραγούδια.
Ακούστε το άρθρο

Ο Ινιάκι Λαμούα ένας από τους πιο διάσημους tiktoker μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Με νέα ματιά» για την αγάπη του στην ελληνική γλώσσα. Ο 26χρονος Ισπανός τρέφει τόσο μεγάλη αγάπη για την πατρίδα μας που κατάφερε να μάθει μόνος του ελληνικά, μέσα από τα τραγούδια όπως λέει ο ίδιος. Τα βίντεό του, στα περισσότερα από τα οποία μιλά και τραγουδά στη γλώσσα μας, έχουν γίνει viral στο TikTok.

Όπως είπε άρχισε να μαθαίνει την ελληνική γλώσσα από την ηλικία των 14 ετών ακούγοντας ελληνικά τραγούδια. Στη συνέχεια όπως είπε αγόρασε ένα βιβλίο για να μάθει την γραμματική. Έκανε πολλούς φίλους στην Ελλάδα και έμαθε τη γλώσσα και από εκείνους.

Ο Ινιάκι αποκάλυψε πως από τους πιο αγαπημένους του Έλληνες καλλιτέχνες είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Όσο για το αγαπημένο ελληνικό τραγούδι είπε πως δεν έχει καθώς είναι πάρα πολλά.

Ο Ισπανός είπε επίσης ότι λατρεύει το πιτόγυρο και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να έρθει μόνιμα να μείνει στην Ελλάδα.

@greek_vibes Από ποιο μέρος της Ελλάδας είστε παιδιά; 🇬🇷 Πείτε μου στα σχόλια 🙌🏼 #greektiktok #tiktokgreece ♬ Rasputin – Efi Thodi


Ο Ινιάκι κάθε χρόνο ερχόταν στην Ελλάδα για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματόγραφου Ολυμπίας Κάμερα Ζιζάνιο μέχρι που κάποια χρονιά ήταν και οι κεντρικοί παρουσιαστές του. Γνώρισαν κόσμο, έκαναν φίλους… Ο Ινιάκι αγάπησε την Ελλάδα, τους έλληνες, τα Ελληνικά και τον Πύργο.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα