Lifestyle Smile

Instagram vs πραγματικότητας: Η selfie της influencer και η εικόνα που την «πρόδωσε»

Φωτο influencer
Ακούστε το άρθρο

Μια influencer πόζαρε για μια φωτογραφία στο Instagram μέσα στο αεροπλάνο στη business class προτού επιστρέψει στην οικονομική θέση για την πτήση της. Και κάποιος ήταν εκεί για να καταγράψει την πραγματικότητα…

Η 27χρονη Oceane El Himer από το Μπορντώ της Γαλλίας ανάρτησε μια selfie της στην επιχειρηματική θέση στη διάρκεια μιας πτήσης από το Ντουμπάι με προορισμό το Μονακό την περασμένη εβδομάδα. Ήταν βαμμένη έντονα και πόζαρε όλο χάρη μέσα στο αεροπλάνο.

Η Oceane, η οποία είναι επίσης σταρ σε ριάλιτι παιχνίδι στη χώρα της, αποκαλύφθηκε γρήγορα από κάποιον που την εντόπισε να κάθεται στην οικονομική θέση και ανέβασε τις σχετικές εικόνες στο Twitter.

Η νεαρή γυναίκα φαίνεται να φοράει τα ίδια ρούχα με τη φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στο Instagram, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000 likes.

«Επόμενη στάση – Μονακό. Πετάω όλη νύχτα» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία της στο Instagram.

H Oceane έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι «Les Princes et les Princesses de l’Amour» μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Marine, όταν και οι δύο διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν τον ίδιο άντρα, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ακολούθησε η συμμετοχή της και σε άλλα ριάλιτι.

Η 27χρονη δεν είναι η πρώτη γνωστή που «προδίδεται», στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει την ταξιδιωτική της θέση. Το 2017, ο ράπερ Bow Wow καυχιόταν στους φαν του στο Instagram ότι πετούσε με ιδιωτικό αεροσκάφος για την περιοδεία προώθησης του ριάλιτι σόου του Growing Up Hip Hop: Atlanta.

Δυστυχώς όμως για εκείνον, κάποιος επιβάτης σε αεροσκάφος τον εντόπισε να ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη σε μια εμπορική πτήση, τράβηξε φωτογραφία και ξεμπρόστιασε τον καλλιτέχνη στο Twitter.

Αρκετοί στο Twitter συνέκριναν τις δύο περιπτώσεις. «Αυτό είναι απλώς θλιβερό», σχολίασε κάποιος.

Πηγή:newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα