Media

Inventing Anna: H πρωταγωνίστρια επισκέφθηκε τη fake πλούσια Άννα Ντέλβι στη φυλακή

Όταν η Τζούλια Γκάρνερ συναντήθηκε με την διαβόητη Άννα Σόροκιν στη φυλακή
Ακούστε το άρθρο

H fake πλούσια Άννα Ντέλβι, γνωστή και ως Άννα Σόροκιν, που εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης και έζησε πλουσιοπάροχα χωρίς «μισό σεντ», πλέκει το εγκώμιο για την ηθοποιό που την ενσάρκωσε στη σειρά του Netflix “Inventing Anna”, Τζούλια Γκάρνερ.

Η κρατούμενη Ντέλβι μίλησε στο επεισόδιο Forbidden Fruits της Παρασκευής, στην Τζούλια Φοξ και τη Νίκι Τακέσι. «Είναι πολύ καλή. Με επισκέφτηκε (σ.σ στη φυλακή). Είναι πολύ γλυκό κορίτσι», δήλωσε η 31χρονη, αποκαλύπτοντας πως στη μία και μοναδική τους συνάντηση μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ζήτησε από την ηθοποιό να δοκιμάσει την περίφημη προφορά της.

«Είναι απλώς τόσο παράξενο (…) λες και η φωνή σου είναι τελείως διαφορετική όταν την ακούς στην τηλεόραση». Η Φοξ τη διέκοψε λέγοντας πως θα βαθμολογούσε την προφορά της Γκάρνερ με μόλις 6 στα 10 – «το παραέκανε, η δική σου είναι λίγο πιο ήπια», αλλά η Ντελβί έσπευσε να την υπερασπιστεί: «Με ενσαρκώνει όπως ήμουν το 2015, 2016, 2017. Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ. Ήμουν περικυκλωμένη από Αμερικανούς και ίσως η προφορά μου άλλαξε».

Η Ντελβί είχε αποφυλακιστεί πέρυσι αλλά κατέληξε πάλι στη φυλακή, υπό κράτηση, επειδή παρέμεινε στις ΗΠΑ παρότι είχε λήξει η βίζα της. Τώρα κινδυνεύει να απελαθεί στη Γερμανία.

Κυκλοφορώντας ως «Άννα Σόροκιν» από το 2013 έως το 2017 στη Νέα Υόρκη, παρουσιαζόταν ως βαθύπλουτη Γερμανίδα κληρονόμος σε κύκλους με την «αφρόκρεμα» της πόλης.

Εξαπάτησε τις γνωριμίες της, τράπεζες και ξενοδοχεία, ζώντας μια υπερπολυτελή ζωή χωρίς να έχει κανένα προσωπικό εισόδημα. Τελικά συνελήφθη το 2017 και αποφυλακίστηκε το 2021, πριν καταλήξει εκ νέου στα κρατητήρια.

Το αφιέρωμα στο Netflix έχει γίνει ανάρπαστο. αλλά η Ντελβέι είχε πει πριν την πρεμιέρα πως δεν σκοπεύει να το παρακολουθήσει. Η Γκάρνερ είχε τότε απαντήσει πως καταλαβαίνει την επιλογή της πραγματική «Σόροκιν» να μη δει το Inventing Anna. «Σέβομαι τη Άννα, είτε θέλει να δει το σόου είτε όχι. Είναι η επιλογή της (…) Δεν το έκανα περιμένοντας ότι θα το δει».

Με πληροφορίες από People

Όλη η επικαιρότητα