Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ιωάννα – Μαρία Σταθοπούλου: Μπαίνουμε μπροστά με αγάπη για τον τόπο μας!

Ακούστε το άρθρο

«Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ με όρους και συνθήκες ευημερίας, στις 7 Ιουλίου μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα…»

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει, η υποψήφια βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ιωάννα-Μαρία Σταθοπούλου δίνει τη δική της προεκλογική «μάχη» έχοντας ως κορυφαίο σύνθημα της «Ζούμε στην Ηλεία-Αγαπάμε την Ηλεία!».

Δεν ξεχνά άλλωστε να επισημαίνει σε συνομιλίες της με τους πολίτες του Νομού ότι είναι καιρός τώρα πια, μετά από μια μεγάλη περίοδο αναμονής και στασιμότητας, η Ηλεία να αποκτήσει ως ένας ισχυρός και παραγωγικός πόλος της χώρας μια ξεχωριστή ταυτότητα, μπαίνοντας μπροστά ως πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις.

Αδικεί τους ανθρώπους μας, αλλά και τις γενιές που θα ακολουθήσουν, η εικόνα ενός μαραζωμένου τόπου, που αν και διαθέτει αναρίθμητα συγκριτικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες, παραμένει «φτωχός συγγενής» τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας, όσο και σε επίπεδο χώρας.

Αυτή λοιπόν την εικόνα –τονίζει η κα Σταθοπούλου- οφείλουμε να την ανατρέψουμε. Να πάμε το Νομό μας μπροστά και πέραν των άλλων να πιστέψουμε πάνω απ’ όλα στις δυνάμεις μας.

Ο αρχηγός της παράταξής μας Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα στην Ηλεία. Η παρουσία του εδώ το επιβεβαίωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Είναι διατεθειμένος ιεραρχώντας κάθε εφικτό άξονα προοπτικής, να δώσει λύσεις. Είναι ένας ικανότατος πολιτικός, μιλά με τη «γλώσσα της αλήθειας», του αρέσει η μεθοδική και εντατική δουλειά και μπορεί να φέρει αποτέλεσμα και για τον τόπο μας!

Η Ηλεία αναμφιβόλως –συνέχισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ- έχει ανάγκη από ένα πλέγμα μεγάλων και σε πολλές περιπτώσεις συνδυαστικών έργων. Σαφώς και δικαιολογημένα έχει προταχθεί αυτό του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πύργου-Πατρών, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσουμε και περαιτέρω ζητήματα υποδομών και ανάπτυξης.

Ειδικότερα, είναι αναγκαίο να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους στον τομέα των μεταφορών, του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα, ενώ το βάρος της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς θα έχει μείζονα ρόλο σε ότι και αν κάνουμε με σημείο αιχμής τη μοναδική και παγκόσμια Ολυμπία.

Αν αγαπάμε την Ηλεία και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ αλλά με όρους και συνθήκες ευημερίας, μπορούμε στις 7 Ιουλίου, ημέρα των εκλογών, να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες στον τόπο μας.

Όλη η επικαιρότητα