Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα – Πώς είναι η καθημερινότητά της

Η Ιωάννα καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη.
Ακούστε το άρθρο

«Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε…»

Η Ιωάννα καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη, εξιστορώντας όλα όσα συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, αλλά και τα επίπονα χειρουργεία και τη ζωή της μετά.

Χθες, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλησε να εξηγήσει τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνέντευξη λέγοντας πως τα γυρίσματα κράτησαν μήνες, καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ. Όπως είπε: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Το βιτριόλι δεν της έκαψε την ψυχή

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση: «Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε

Το βιτριόλι δεν μπόρεσε να «φτάσει» ως εκεί. Δεν της έκαψε την ψυχή.
Την πόνεσε, τη λύγισε και της άφησε πληγές που θα έχει για μια ζωή, αλλά εκείνη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, τις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, όταν σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό της…. Ακόμα και τότε συνέχισε να παλεύει! Να παλεύει για τη ζωή της, για την ευτυχία της! Για να μη σταματήσει να

ΖΕΙ όπως ΕΚΕΙΝΗ θέλει!

Δεν επιβιώνει απλώς, συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει. Στους Πρωταγωνιστές (official) ζήσαμε την «Αποκάλυψη της Ιωάννας». Ενός ανθρώπου πανέμορφου και γενναίου!

Μαζί με εκείνη, συνεχίζουμε και εμείς. Ιωάννα, σ’ ευχαριστούμε!»

Πηγή: In.gr

Όλη η επικαιρότητα