Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσιάζει το νέο επαγγελματικό της πρότζεκτ

Το podcast της έκανε δυναμικό ξεκίνημα, καθώς πρόσφατα τής μίλησε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου.
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ ξεκινάει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία κατάφερε να δικαιωθεί και να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που έχουν ζήσει ή ζουν κακοποιητικές συμπεριφορές, μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 και που της άφησε σοβαρά εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της.

Όπως ανακοίνωσε σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, άρχισε το δικό της podcast. Στη λεζάντα έγραψε: «Νέα σελίδα, νέο ξεκίνημα… My Podcast… “ΙΩΑΝΝΑ”. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εδώ για εμένα και το αγκαλιάζετε με αγάπη, γιατί και εγώ το κάνω με πολύ αγάπη για εσάς. Ακούστε το εδώ: https://pod.gr/ioanna/».

Το podcast της έκανε δυναμικό ξεκίνημα, καθώς πρόσφατα τής μίλησε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου. Οι δύο γυναίκες εξομολογήθηκαν τις στιγμές που τις ένωσαν με βαθιά αγάπη και εκτίμηση και μετέφεραν ένα κοινό μήνυμα προς τα κορίτσια που φοβούνται αλλά κυρίως προς τα αγόρια, που θα πρέπει να κοιτάξουν καλά μέσα τους και να ξεριζώσουν τη βία.

«Η Γαρυφαλλιά είχε ένα αγγελικό πρόσωπο και καλή γνώμη για όλα. Μπορεί να νόμιζε ότι μπορούσε να τον αλλάξει» είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Ψαράκου για την κόρη της.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα