Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο χειρουργείο μετά από επιπλοκή ανήμερα των γενεθλίων της

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της και να την επαναφέρει σε όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τη βάναυση επίθεση με το βιτριόλι που υπέστη, ωστόσο η ανηφόρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει τελειώσει.

Έτσι, ανάμεσα στις δημόσιες παρεμβάσεις που κάνει προτρέποντας τις γυναίκες να αγωνίζονται, υποχρεώνεται να βρίσκεται ξανά και ξανά στη χειρουργική κλίνη. Χθες, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ιωάννα μπήκε για εντέκατη φορά στο χειρουργείο, εξαιτίας κάποιας επιπλοκής.

«Υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι όμως αισθητικής φύσεως. Δυστυχώς, παρουσίασε μία επιπλοκή κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου της. Αυτό το κορίτσι μπαίνει για εντέκατη φορά στο χειρουργείο» αποκάλυψε στον ANT1 ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής.

Και δυστυχώς, το χειρουργείο αυτό δεν θα είναι και το τελευταίο. Οπως είπε ο κ. Αλεξανδρής, η Ιωάννα «έχει πάρα πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα, αλλά ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο σε δύσκολο σημείο».

Πριν από μερικές ημέρες, που βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, η Ιωάννα είχε ενημερώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων τους followers της. «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Εχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα» είχε γράψει, κάνοντας μάλιστα και την αποκάλυψη ότι σε λίγο καιρό θα βγάλει τη μάσκα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ιωάννα σκέφτεται, όταν λάβει αποζημίωση για τον βαρύτατο τραυματισμό της, να διαθέσει μέρος των χρημάτων στη μνήμη της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, και στη φιλοζωική εταιρία από την οποία είχε πάρει το άτυχο σκυλάκι της.

Πηγή:espresso

Όλη η επικαιρότητα