Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Έκανε υπερηχογράφημα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πλευρό της

Στον έκτο μήνα της κύησης βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη.
Ακούστε το άρθρο

Στον έκτο μήνα της κύησης βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή instagrammer είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και ανυπομονεί να γίνει μανούλα.

Το ζευγάρι, που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, δε βλέπει την ώρα να έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Όλο αυτό το διάστημα τόσο η influencer, όσο και ο παρουσιαστής δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα μέσω των οποίων δείχνουν πώς βιώνουν την κατάσταση.

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/10), η Ιωάννα Τούνη επισκέφθηκε την γιατρό της για τον τυπικό μηνιαίο έλεγχο και είχε στο πλευρό της και τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, την στιγμή που έκανε υπερηχογράφημα και έβλεπε το μωράκι της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαθανάτισε την στιγμή και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.

«Είναι τέλειος, χαρούμενος και ζωηρός», σημείωσε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Δείτε την παρακάτω

Η αποκάλυψη για τη γέννηση

Τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου. «Κάτι που με ρωτάτε συνέχεια είναι το πότε γεννάω. Το due date μου είναι στις 13 Ιανουαρίου. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί και γεννήσω και τέλη Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αγχώνομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα